Luotettava kotihoidon kumppani Uudeltamaalta Pohjois-Pohjanmaalle

 
Me Stellalla olemme kotihoidon ja kodin terveyspalvelujen kokeneita ammattilaisia ja kuntien luottamia kumppaneita. Toimipisteemme Helsingissä, Turussa, Hyvinkäällä, Tampereella, Lahdessa, Vääksyssä, Seinäjoella, Kuopiossa ja Oulussa palvelevat myös ympäryskuntien asukkaita. 

Lisäksi turvapuhelimellamme on käyttäjiä yli 180 kunnassa ja teemme hyvää yhteistyötä sote-palvelujen järjestäjien kanssa esimerkiksi Pohjois-Karjalassa ja Päijät-Hämeessä.

Kuntien kautta olemme mahdollistamassa onnellisempaa elämää ja parempaa arkea jo yli 40 000 suomalaiselle.

Juhani Pälve

Juhani Pälve

Toimitusjohtaja

044 029 0381
juhani.palve@stella.fi

Kotihoidon palvelumme kunnille

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

espoo

Esimerkki Espoosta: Kotihoitoa päivin ja öin

Yksi Stellan kumppanikunnista kotihoidossa on Espoo. Stella on Espoon tukena toteuttamassa sekä päiväaikaista että yöaikaista kotihoitoa.

Päiväaikaisessa toiminnassa Stella palvelee asiakkaita Tapiolan, Westendin, Haukilahden, Matinkylän ja Olarin alueella, kun yöaikaisessa toiminnassa palvelualueena on koko Espoo.

– Autamme asiakkaita heidän päivittäistarpeissaan kuten hygienian hoidossa ja lääkityksessä kaikella osaamisellamme ja ammattiylpeydellämme sekä suomeksi että ruotsiksi, kertoo Stellan Katarina Kause.

Monen asiakkaan luona käydään useamman kerran päivässä, ja osaa asiakkaista palvellaan kahden hoitajan voimin.

– Olemme palkanneet espoolaisten palvelemiseen jo 20 uutta lähi- ja sairaanhoitajaa, ja lisää halukkaita mahtuu vielä mukaan. Ilokseni pääkaupunkiseudun kotihoidon tehtäviin riittää hyviä ja innostuneita ammattilaisia, Katarina sanoo.

oulu nallikari aurinkoisena

Esimerkki Oulusta: Kymmenen vuotta yhteistyötä

Oulun kaupunki käyttää kotihoidon palveluiden tuottamisessa monituottajamallia, jossa se hankkii 50 % kunnallisen kotihoidon palveluista yksityisiltä palveluntuottajilta. Se on selvästi enemmän kuin kunnissa tavallisesti, sillä yleensä osuus on vain 10–15 %:n luokkaa.

– Yhteistyö kaupungin kanssa aloitettiin 10 vuotta sitten, ja se on sujunut mainiosti. Palvelemme koko ajan enemmän ihmisiä ja kehitämme palveluitamme asiakkailtamme saadun palautteen perusteella, sanoo Stellan aluepäällikkö Pia Viitala.

Stella on Oulun yksityisistä palveluntuottajista suurin tekemällä jo yli 5000 asiakaskäyntiä kuukausittain. Yhden käynnin kesto on keskimäärin 58 minuuttia.

– Oulussa julkinen ja yksityinen kotihoito ovat samaa porukkaa, ja tuloksena on parempi palvelu kautta linjan. Asiakastahan varten tässä ollaan olemassa, joten yhteispeli ratkaisee, Pia näkee.

Kotihoidon tueksi turvapuhelin tai turvakello

Kotihoidon tueksi Stellalla on tarjota Suomen käytetyin turvapuhelinpalvelu.

Stellan turvapuhelinta tai turvakelloa käyttää yli 40 000 asiakasta yli 180 kunnassa ympäri Suomen. Turvapuhelimella saa vuoden kaikkina päivinä kellon ympäri yhteyden Stellan omaan hälytyskeskukseen, joka lähettää soittajalle tarvittaessa apua paikalle. Auttaja voi olla esimerkiksi kunnan kotihoidon työntekijä tai Stellan oma turva-auttaja. Lue lisää Stellan sertifioidusta hälytyskeskuksesta »

Ota yhteyttä!

Juhani Pälve

Juhani Pälve

Toimitusjohtaja

044 029 0381
juhani.palve@stella.fi
Maria Erkheikki-Kurtti

Maria Erkheikki-Kurtti

Liiketoimintajohtaja, terveyspalvelut

maria.erkheikki-kurtti@stella.fi 

Jätä soittopyyntö

Onko mielessä kysymyksiä tai voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan!