Luotettava kotihoidon kumppani Uudeltamaalta Pohjois-Pohjanmaalle

 
Me Stellalla olemme kotihoidon ja kodin terveyspalvelujen kokeneita ammattilaisia ja kuntien luottamia kumppaneita. Toimipisteemme Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Vääksyssä, Seinäjoella, Kuopiossa ja Oulussa palvelevat myös ympäryskuntien asukkaita. 

Kuntien kautta olemme mahdollistamassa onnellisempaa elämää ja parempaa arkea jo yli 40 000 suomalaiselle.

Maria Erkheikki-kurtti

Maria Erkheikki-Kurtti

Liiketoimintajohtaja

maria.erkheikki-kurtti@stella.fi

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteydenottopyyntö!

espoo

Esimerkki Espoosta: Kotihoitoa päivin ja öin

Yksi Stellan kumppanikunnista kotihoidossa on Espoo. Stella on Espoon tukena toteuttamassa sekä päiväaikaista että yöaikaista kotihoitoa.

Päiväaikaisessa toiminnassa Stella palvelee asiakkaita Tapiolan, Westendin, Haukilahden, Matinkylän ja Olarin alueella, kun yöaikaisessa toiminnassa palvelualueena on koko Espoo.

– Autamme asiakkaita heidän päivittäistarpeissaan kuten hygienian hoidossa ja lääkityksessä kaikella osaamisellamme ja ammattiylpeydellämme sekä suomeksi että ruotsiksi, kertoo Stellan Weera Romppanen.

Monen asiakkaan luona käydään useamman kerran päivässä, ja osaa asiakkaista palvellaan kahden hoitajan voimin.

– Olemme palkanneet espoolaisten palvelemiseen jo 20 uutta lähi- ja sairaanhoitajaa, ja lisää halukkaita mahtuu vielä mukaan. Ilokseni pääkaupunkiseudun kotihoidon tehtäviin riittää hyviä ja innostuneita ammattilaisia, Weera sanoo.

oulu nallikari aurinkoisena

Esimerkki Oulusta: Kymmenen vuotta yhteistyötä

Oulun kaupunki käyttää kotihoidon palveluiden tuottamisessa monituottajamallia, jossa se hankkii 50 % kunnallisen kotihoidon palveluista yksityisiltä palveluntuottajilta. Se on selvästi enemmän kuin kunnissa tavallisesti, sillä yleensä osuus on vain 10–15 %:n luokkaa.

– Yhteistyö kaupungin kanssa aloitettiin 10 vuotta sitten, ja se on sujunut mainiosti. Palvelemme koko ajan enemmän ihmisiä ja kehitämme palveluitamme asiakkailtamme saadun palautteen perusteella, sanoo Stellan palvelupäällikkö Pasi Kehus.

Stella on Oulun yksityisistä palveluntuottajista suurin tekemällä jo yli 5000 asiakaskäyntiä kuukausittain. Yhden käynnin kesto on keskimäärin 58 minuuttia.

– Oulussa julkinen ja yksityinen kotihoito ovat samaa porukkaa, ja tuloksena on parempi palvelu kautta linjan. Asiakastahan varten tässä ollaan olemassa, joten yhteispeli ratkaisee, Pasi näkee.

Jätä soittopyyntö

Onko mielessä kysymyksiä tai voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan!