Palvelumme yrityksille ja kunnille

Stella tarjoaa yrityksille ja kunnille monenlaisia palveluita. Kun haluat sitouttaa työntekijäsi, voit tarjota heille sairaan lapsen kotihoitoa tai vaikka influenssarokotuksen. Hoivakodit voivat tilata meiltä esimerkiksi omalääkärin vastaamaan koko talon asukkaiden hoidosta tai yöaikaisesta päivystyksestä.

 

Kotihoito

Olemme kotihoidon ja kodin terveyspalvelujen kokeneita ammattilaisia ja kuntien luottamia kumppaneita kaikilla toimipaikoillamme ja niiden lähikunnissa. Kuntien kautta olemme mahdollistamassa onnellisempaa elämää ja parempaa arkea jo yli 40 000 suomalaiselle.

Lue lisää

Turvapuhelinpalvelut

Turvapuhelinpalvelumme auttaa kuntia turvaamaan ikäihmisten kotona asumista. Laite- ja palvelukokonaisuuksistamme löytyy jokaisen kunnan muuttuviin tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Stellan kustannustehokas sairaan lapsen hoitopalvelu on työnantajan tarjoama ja työntekijöiden kiittämä  työsuhde-etu, joka työntekijän lapsen sairastuessa antaa työntekijälle mahdollisuuden tilata lastenhoitajan kotiin ja hoitaa tarpeelliset työtehtävät levollisin mielin.

Lue lisää

Influenssarokotus

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan terveillä työikäisillä jopa 80 % influenssatartunnoista voidaan torjua rokotuksen avulla. Stellalta saa sairaanhoitajan ja rokotukset kätevästi työpaikalle, jolloin työntekijät voivat käydä ottamassa rokotteen esimerkiksi liukuvasti työpäivän lomassa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!