Stellalle työntekijöiden hyvinvointi on kaikki kaikessa

Stellalle työntekijöiden hyvinvointi on kaikki kaikessa, haluamme toimia vastuullisena työnantajana

Viime viikkoina on julkisuudessa käyty paljon keskustelua matalapalkka-alalla työskentelevien työntekijöiden kohtelusta. Esillä on ollut monia ikäviä esimerkkejä siitä, miten huonosti henkilöstöä on kohdeltu. On erittäin hyvä, että nämä mahdolliset väärinkäytökset on nostettu esille ja julkista keskustelua käydään toimenpiteistä, joilla epäasiallisiin toimintatapoihin voidaan puuttua.

Meillä Stellassa tyytyväinen työntekijä on kaiken toiminnan perusta. Seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyden lisäksi henkilöstötyytyväisyyden kehitystä. Meille on selvää, että vain tyytyväiset, motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät pystyvät takamaan sen palvelunlaadun asiakkaillemme, jota toiminnassamme edellytämme. Kehitämme aktiivisesti esimiestyötä, jossa keskeisenä mittarina on työntekijöiden työhyvinvointi.

Noudatamme niin hoito- kuin siivoustehtävissä toimialoihin sovellettavia työehtosopimuksia. Otamme aina mahdollisuuksien mukaan työntekijän toiveet huomioon työsopimusta sovittaessa. Työntekijämme kuuluvat myös työterveyshuollon piiriin.

Olemme myös viime vuonna ottaneet käyttöön palvelutehtävissään erityisesti ansioituneiden työntekijöiden palkitsemisen. Tulemme tänä vuonna laajentamaan tätä työntekijöille suunnattua bonuskäytäntöä ja palkitsemaan ansioituneimmat työntekijät joulubonuksella.

Meidän tärkein voimavaramme on tyytyväiset työntekijät. Pyrimme jatkossakin tekemään kaikkemme sen eteen, että työntekijät viihtyvät meillä ja että heidät huomioidaan arvonsa mukaisesti.

 

Juhani Kenttälä

Henkilöstöjohtaja

Stella Kotipalvelut Oy

 

Jarno Karhinen

Toimitusjohtaja

Stella Kotipalvelut Oy