Stellan turvapuhelinpalvelut uuteen omistukseen 1.2.2020 alkaen

 
Stellan turvapuhelinpalveluiden liiketoiminta on myyty uudelle omistajalle. Vetovastuun palvelusta ottaa 1.2.2020 alkaen kriittisiin hälytysratkaisuihin erikoistunut AddSecure, joka laajentaa nyt toimintaansa älykkäisiin hoivapalveluihin.

Turvapuhelinpalvelun toiminta jatkuu normaalisti ilman katkoksia.

Kaikki turvapuhelinpalvelun työntekijät jatkavat AddSecurella vanhoina työntekijöinä ja kaikki kumppanuudet kuntien ja yhteistyöyritysten kanssa jatkuvat ennallaan. Turvapuhelinpalvelun toimisto ja hälytyskeskus toimivat jatkossakin nykyisissä tiloissa Helsingin Hiomotiellä.

– Stellan omistuksessa turvapuhelinpalvelusta on kasvanut Suomen markkinajohtaja, ja se on tietysti herättänyt kiinnostusta laajasti alan toimijoissa. Voimme olla erittäin tyytyväisiä, että palvelua jatkaa yritys, jolla on pitkä kokemus erilaisista hälytysratkaisuista sekä niiden kehittämisestä, kommentoi kauppaa Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Kaupan jälkeen Stella keskittyy yhä intensiivisemmin kahteen pääliiketoimintoonsa, kotihoitoon ja kotisiivoukseen.

– Kotipalvelualan kasvaessa olemme hienoissa asemissa ja voimme panostaa täysillä suomalaisten ikäihmisten ja perheiden päivittäisen arjen helpottamiseen. Olemme jatkossakin kodin terveys- ja siivouspalveluiden markkinajohtaja maassamme, Juhani Pälve sanoo.

 

Asiakkaat hyvissä käsissä – taustavoimiin entistä enemmän teknistä osaamista  

Stellan turvapuhelinpalvelu tarjoaa sertifioidun ja ympäri vuorokauden päivystävän hälytyskeskuksen lisäksi turvapuhelimia ja niihin liittyvää terveysteknologiaa noin 52 000 asiakkaalle, jotka tilaavat palvelun joko asuinkuntansa kautta tai yksityisesti. Palvelu on saatavilla yli 200 kunnassa kautta Suomen.

– Olemme varmoja, että asiakkaamme ovat jatkossakin hyvissä käsissä ja hyötyvät omistautuneen ammattilaistiimin sekä elintärkeitä hälytysratkaisuja tuottavan yrityksen kokemuksesta. Meille avautuu nyt erinomaiset mahdollisuudet kehittää palveluamme entistäkin hyödyllisemmäksi ja turvallisemmaksi, sanoo AddSecurelle siirtyvä turvapuhelinpalvelun liiketoimintajohtaja Kaj Ignatjew.

AddSecure on 1970-luvun alussa perustettu ruotsalainen yhtiö, jonka pääkonttori on Tukholmassa. Yhtiö palvelee asiakkaitaan kiinteistöjärjestelmien, logistiikan ja kaupunkien infrastruktuurin parissa tarjoamalla erilaisia älykkäitä ratkaisuja.

– Meistä on hienoa saada turvapuhelinliiketoiminta osaksi AddSecuren palveluvalikoimaa. Laajentuminen kasvaville terveysteknologian markkinoille on meille looginen askel ja sopii erinomaisesti osaamiseemme hälytysten siirrossa, taustoittaa AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

 

Lisätietoja

Kaj Ignatjew, liiketoimintajohtaja, Stella Kotipalvelut Oy, 040 527 9300
Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure, +46 70 689 5208

Lue turvapuhelimesta »

Meilta saat Suomen käytetyimmän ja luotetuimman turvapuhelimen
Stellan oma hälytyskeskus päivystää 24/7