Hei! Oletko koskaan miettinyt, että mitä kaikkea jännittävää ilmaiseen säännöllisen kotisiivouksen suunnittelukäyntiin kuuluu? Kurkkaa alta!

☀️ Jokainen säännöllisen kotisiivouksen suunnittelukäynti tai -puhelu varataan aina Stellan asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelu katsoo sinulle ja asiantuntijalle molemmille sopivan ajan.
☀️ Suunnittelukäynnissä asiantuntija saapuu luoksesi ja suunnittelupuhelussa asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana.
☀️ Käynnin tai puhelun aikana asiantuntija käy kanssasi kattavasti läpi säännöllisen kotisiivouksen sisällön ja yhdessä sinun kanssa räätälöi siivouksen sisällön vastaamaan juuri sitä, mitä siivouskäynneiltäsi toivot.
☀️ Keskustelun ohessa asiantuntija täyttää asiakasjärjestelmään tietosi, jotta kaikki on valmiina mahdollista sopimusta varten ja siivoukset päästään aloittamaan nopeallakin aikataululla.
☀️ Suunnittelukäynnin ja -puhelun ajaksi on varattu reilusti tilaa kysymyksille ja ajatuksille, joita sinulla saattaa siivouksesta herätä.
 
☀️ Tämä on kaikki ilmaista ja suunnittelukäynnin tai -puhelun varaaminen ei sido sinua millään tavalla tilaamaan siivousta. Meille Stellassa on äärettömän tärkeää tarjota juuri sinun tarpeitasi vastaavaa palvelua ja siksi haluamme tarjota kaikki suunnittelukäynnit veloituksetta ilman sitoutumista, jotta voimme kaikki olla yhdessä tyytyväisiä siihen, että siivous hoituu jatkossa meiltä ja sinulle vapautuu aikaa enemmän muuhun tärkeään.

stella klipp 5

Tilaa kotisiivous »

Tiesitkö, että Stellan siivouksiin saat aina 100 %:n tyytyväisyystakuun?
Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.