Stellasta elämää: 11 vinkkiä kotisiivouksen ammattilaisilta

 
Sujuvampaa arkea ja enemmän aikaa itselle, sen me Stellalla lupaamme. Tässä on kotisiivouksen ammattilaisiltamme stellasia vinkkejä, joilla kotona voi elää kätevämmin arjen ja juhlan merkeissä.
 

Hintalappu

Uudesta ostoksesta olisi rutkasti mukavampi nauttia, jos hintalappujen irrottaminen ei olisi niin stressaavaa. Mutta ei sen tarvitse olla! Tässä irrottamiseen kätevä vinkki.

 

Rasva

Ehtivätkö rasvatahrat pinttyä keittiön pinnoille? Ei hätää, sillä ne pystyy puhdistamaan näppärästi näin jälkikäteenkin.

 

Sohva

Kotieläimet ovat varsinaisia sohvanvaltaajia, sillä mukava loikoilu jättää jälkeensä helposti kasan karvoja. Pääseekö karvoista mitenkään eroon? No totta kai.

 

Pölynimuri

Jos kotona vaivaa ikävä pölyn haju, uskoisitko että sen voi imuroida pois? Apuun tarvitaan vain salaista jauhetta, jota kyllä löytää ihan tavallisesta lähikaupasta.

 

Kahvitahra

Rakasta pöytäliinaa ei kannata jättää kaappiin käyttämättömänä, sillä mahdollisesta kahvitahrasta on vain väliaikaista haittaa. Tässä vinkki, jolla liinasta tulee taas puhdas.

 

Roskis

Kuinka voi roskis haista senkin jälkeen, kun se on viety ulos? Onneksi hajuhaitat voi taltuttaa ilman sen kummempia kommervenkkejä.

 

Pyykki

Oma suosikkineule voi olla pahimmillaan aikamoinen karvamagneetti, mutta tavallisessa konepesussassakin siitä voi saada karvat irti näppärän ”lisävarusteen” avulla.

 

Leikkuulauta

Ruoka näyttää ehkä herkulliselta, mutta leikkuulauta voi olla ruoanlaiton jäljiltä hurjassa kunnossa. Onneksi puhdistamiseen löytyy kätevä ohje kenen tahansa käytettäväksi.

 

Pussilakana

Unohda painiminen, sillä pussilakana on mahdollista ujuttaa peiton päälle ilman olympiaurheilijan hermoja ja fysiikkaa.

 

Lelut

Pikkulasten lelut ovat tuttu näky lapsiperheen kodin lattialla. Samalla kun ne kerää sieltä pois, ne on helppo laittaa suoraan pesuun – ilman sen kummempaa vaivaa.

 

Voirasia

Jos keittiön tasot alkavat olla käytettyjä voiveitsiä pullollaan, tässä voi olla teille vanhan kansan ratkaisu.

Tilaa kotisiivous »

Tiesitkö, että Stellan siivouksiin saat aina 100 %:n tyytyväisyystakuun?
Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.