Stellan lastenhoidon palvelut siirtyvät Pilkkeelle 1.11.2019

 
Suomalainen Pilke päiväkodit Oy on ostanut Stellan lastenhoidon liiketoiminnot. Kaikki palvelut jatkuvat ennallaan ilman keskeytyksiä ja Stellan koko lastenhoidon henkilökunta siirtyy Pilkkeelle vanhoina työntekijöinä. Palvelut siirtyvät Pilkkeelle 1.11.2019. 

HubSpot Video

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen sekä peruskoulun iltapäivätoimintaa 24 koululla.

Pilkkeellä perheitä palvelevat samat hoitajat ja asiakaspalvelijat kuin aiemminkin, ja myös palveluista vastaava hallinnon henkilökunta siirtyy Stellalta Pilkkeelle.

– Lastenhoidosta on kasvanut meillä paitsi kannattavaa liiketoimintaa, myös asiakkaiden suuresti arvostama ja runsaasti käyttämä palvelu. Luopuminen on aina haikeaa, mutta olen luottavaisin mielin, kun tiedän asiakkaidemme saavan jatkossa palvelunsa entistä leveämpien siipien suojasta. Yhtä lailla uskon Pilkkeen olevan hyvä työnantaja sadoille lastenhoidon kasvun mahdollistaneille, kaupan mukana siirtyville työntekijöille, sanoo Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Stellan lastenhoitopalvelut ovat Pilkkeelle hyvä keino laajentaa lapsiperheille tarjottavaa palveluvalikoimaa, kertoo Pilkkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen.

– Pilke päiväkodit Oy on vuosia tarjonnut lapsiperheille mahdollisuuden perhe- ja työelämän yhteensovittamiseen tuottamalla laadukasta varhaiskasvatustoimintaa sekä perusopetuksen iltapäivätoimintaa eri puolilla Suomea. Sairaan lapsen kotihoitopalvelu ja lapsiperheiden kotipalvelu ovat meille hyvin luonteva lisä palveluihimme, joiden avulla haluamme tehdä lapselle hyvän päivän, Martikainen sanoo.

Lastenhoidon asiakaspalvelun puhelinnumero 020 768 9777 säilyy ennallaan, ja muutenkin muutos tulee olemaan sujuva. Esimerkiksi tilauksen tekemisessä ei tule näkymään merkittäviä muutoksia.

Kaupan jälkeen Stella jatkaa keskittymistään ikääntyneiden kotipalveluihin.

Mene osoitteeseen pilkelastenhoito.fi »

Lue Pilke päiväkotien tiedote »