Stellan ja Mehiläisen turvapuhelinpalvelut yhdistyvät yrityskaupassa

 
Stella Kotipalvelut Oy ja Mehiläinen Oy ovat solmineet yrityskaupan, jossa Mehiläisen turvapuhelinpalvelut yhdistyvät Stellan turvapuhelinpalveluun syyskuun 2019 alussa.

Kotona asuvien ikääntyvien sosiaali- ja terveyspalvelut ovat Stellalle tärkeä strateginen painopiste ja siinä turvapuhelinpalvelu on hyvin keskeisessä roolissa. Solmittu yrityskauppa vauhdittaa Stellan keskittymistä entistäkin vahvemmin sosiaali- ja terveyspalveluiden vahvistamiseen sekä laadukkaiden ikääntyvien kotipalveluiden tuottamiseen.

– Yhdistyminen avaa Stellalle jälleen uusia mahdollisuuksia ja leveämmät hartiat myös kehitystyöhön. Esimerkiksi kotihoidossa etä- ja virtuaalihoito on yksi alue, jossa turvapuhelinpalvelut voivat tarjota uudenlaista apua kunta- ja kuluttaja-asiakkaillemme, arvioi Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta Mehiläisen turvapuhelinpalvelua koskeviin Mehiläisen ja kuntien, kuluttajien, työntekijöiden tai kumppaneiden välisiin sopimuksiin. Sopimukset jatkuvat nykymuodossaan ja siirtyvät Stellalle. Myös turvapuhelinasiakkaiden palvelut jatkuvat katkeamattomina nykyisellään.

– Olemme panostaneet turvapuhelinpalvelun kehittämiseen nousujohteisesti parin viime vuoden aikana, ja Mehiläisen turvapuhelinpalveluiden ostaminen on yksi osoitus halustamme vahvistaa ja kehittää Suomen parasta turvapuhelinpalveluiden kokonaisuutta, toteaa Stellan turvapuhelinpalvelun liiketoimintajohtaja Kaj Ignatjew.

Osapuolet aloittavat yhdistymisen valmistelut heti, ja toiminnan virallinen luovutus tapahtuu syyskuun alussa.

Mehiläisen turvapuhelintoiminnan kunta- ja yksityisasiakkaiden sopimukset siirtyvät sellaisenaan Stellalle ja palvelut jatkuvat sopimusten mukaisesti katkeamattomasti ennallaan. Mehiläisen turvapuhelinpalvelun työntekijät siirtyvät kaupassa Stellan työntekijöiksi ns. vanhoina työntekijöinä.
 

Lisätiedot

Kaj Ignatjew, Stella Kotipalvelut, liiketoimintajohtaja, 040 527 9300, kaj.ignatjew@stella.fi

Lue turvapuhelimesta »

Meilta saat Suomen käytetyimmän ja luotetuimman turvapuhelimen
Stellan oma hälytyskeskus päivystää 24/7