Stellan hallitus vahvistuu: Reija Laaksonen ja Sallamaari Muhonen mukaan hallitustyöhön

 
Stella Kotipalvelut Oy:n hallitus sai syyskuussa kaksi uutta jäsentä. Uusina jäseninä aloittivat Reija Laaksonen ja Sallamaari Muhonen. Uudet jäsenet tuovat entistäkin syvällisempää näkemystä yhtiön hallitukseen etenkin markkinointiviestinnän, digitalisaation ja asiakasymmärryksen saralle.

– Hallituksena määrittelemme yhtiön strategian ja päätämme esimerkiksi merkittävimmistä investoinneista. Markkinointiviestintä ja asiakasymmärrys ovat Stellan kasvussa strategisia painopisteitä. Siksi näen tärkeänä, että myös niiden osalta hallitus voi tarjota vahvaa osaamista yhtiön operatiivista johtoa tukemaan, hallituksen puheenjohtaja Juha Koponen perustelee uusia nimityksiä.

Reija Laaksonen työskentelee Fazer-konsernin brändijohtajana. Hänen erityisosaamistaan ovat erityisesti brändinrakennus sekä digitaalisten palveluiden ja asiakaslähtöisen kuluttajaliiketoiminnan kehitys.

Sallamaari Muhonen toimii Netprofile Finland Oy:ssä viestintäkonsulttina ja partnerina. Hänen erityisalaansa ovat digitalisaatio ja viestinnän strateginen suunnittelu.
 

Stella Kotipalvelut Oy:n hallitus

Puheenjohtaja:
Juha Koponen (KTM)

Jäsenet:
Jan Sasse (KTM)
Janne Forsberg (LL)
Reija Laaksonen (KTM)
Sallamaari Muhonen
Sami Lukkarinen (OTK)
Tuomas Lang (KTM)