Stellan hoivapalveluliiketoiminta laajenee – yhtiö ostaa Naantalissa toimivan Birgitan Hoivapalvelun

 

Stella jatkaa strategiansa mukaisesti hoivapalveluliiketoiminnan kasvattamista ostamalla Naantalin alueella toimivan Linerit Oy:n hoivapalveluliiketoiminnan. Linerit Oy on tuottanut hoivapalveluita Birgitan Hoivapalvelu -toiminimellä. Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia.

”Hoivapalvelumme on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Laajennamme nyt Länsi-Suomen alueen liiketoimintaa hankkimalla Birgitan Hoivapalvelun, joka on saavuttanut vahvan aseman Naantalin alueella. Toivotan Birgitan Hoivapalveluiden henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Stellaan.”

Stella-konserni on yksi johtavista toimijoista kotiin vietävissä hoivapalveluissa Suomessa. Yhtiö työllistää noin    1600 kotihoidon ja kotipalveluiden ammattilaista.

Birgitan Hoivapalvelu työllistää noin 20 henkilöä, jotka siirtyvät kaupan myötä Stella Kotipalvelut Oy:lle. Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia. Järjestely astuu voimaan 1.3.2021.

Lisätietoa:

Jarno Karhinen, toimitusjohtaja
jarno.karhinen@stella.fi

Maria Erkheikki-Kurtti, liiketoimintajohtaja
maria.erkheikki-kurtti@stella.fi