Stella vahvistaa Turun alueen hoivapalveluitaan hankkimalla AE Hoituripalvelut Oy:n

Stella jatkaa strategiansa mukaisesti hoivapalveluliiketoiminnan kasvattamista hankkimalla Turun alueella toimivan AE Hoituripalvelut Oy:n. Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia.

”Haluan toivottaa AE Hoituripalveluiden osaavat ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi osaksi meidän työyhteisöämme”, sanoo Stellan toimitusjohtaja Jarno Karhinen. “Turun alueen hoivapalveluliiketoimintamme on kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti ja tämä yritysjärjestely vahvistaa kasvua entisestään”, Karhinen toteaa.

Stella-konserni on yksi johtavista toimijoista kotiin vietävissä palveluissa Suomessa. Yhtiö työllistää noin 2 000 kotihoidon ja kotipalveluiden ammattilaista. Stellan suurin toiminta-alue on kotihoidon palvelut, minkä lisäksi yhtiö tarjoaa kotisiivousta usealla paikkakunnalla.

Esperi Care aloitti vuoden 2019 alussa mittavat toimenpiteet hoivan laadun kehittämiseksi ja henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhtiö on samanaikaisesti käynyt läpi liiketoimintojaan ja arvioinut kehitystarpeita. Tähän liittyen Esperi on nyt tehnyt päätöksen luopua AE Hoituripalvelut Oy:stä, joka tuottaa ikääntyneiden kotihoitoa Turun seudulla.

”Asiakkaidemme hyvä hoito on meille äärimmäisen tärkeää. Esperi keskittyy yhä enemmän palveluihin, joita se tuottaa omissa kodeissaan. Olen iloinen, että myytävän palvelun uusi omistaja on kyvykäs ja halukas kehittämään palvelua edelleen”, toteaa Esperin toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Kaupan myötä AE Hoituripalvelut Oy:n osakekanta siirtyy Stella Kotipalvelut Oy:lle, samoin kuin sen palveluksessa oleva henkilöstö, noin 10 henkilöä.

Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia. Järjestely astuu voimaan 1.10.2020.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Stella Kotipalvelut Oy

Jarno Karhinen, toimitusjohtaja

puh. 0400 976 906

jarno.karhinen@stella.fi