Päijät-Hämeestä Stellan uusin alue: Stella ostaa Kotipalvelu Eija Bouras Oy:n


Suomen johtava kotipalveluyritys, Stella Kotipalvelut Oy, ostaa Päijät-Hämeessä toimivan Kotipalvelu Eija Bouras Oy:n. Kauppa kasvattaa Stellan vuotuista liikevaihtoa noin 1,6 miljoonalla eurolla ja työntekijämäärää yli 50 kotipalveluiden ammattilaisella.

Kauppa on molemmille osapuolille merkittävä. Kaupan myötä Stella laajentaa toimintaansa Päijät-Hämeeseen, joka on toivottu lisä Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Kuopion seudun ja Uudenmaan toiminta-alueita täydentämään. Eija Bouraksen asiakkaille kauppa tarkoittaa entistä monipuolisempia kotipalveluita sekä suomalaisomisteisen kasvuyhtiön vahvoja resursseja toiminnan kehittämiseen.

– Yrittäjänä minulle oli tärkeää, että yritykselleni löytyi luotettava uusi omistaja. Kumppani, jonka tiedän jatkavan Päijät-Hämeessä laadukkaiden kotipalveluiden tarjoamista ja toimialan kehittämistä, Eija Bouras kommentoi kauppaa.

Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia työsuhteisiin tai asiakassopimuksiin. Myös yrittäjä Eija Bouras jatkaa Päijät-Hämeen toiminnan vetäjänä Stellalla.

Eija Bouras ja Juhani Pälve
Eija Bouras ja Juhani Pälve

– Päijät-Hämeeseen laajentuminen on meille tärkeä ja odotettu askel. Olemme jo pitkään suunnitelleet toimintamme laajentamista myös Lahden seudulle, ja nyt se on mahdollista. Toivotan Eijan työntekijöineen lämpimästi tervetulleeksi Stellan ammattilaisten joukkoon, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve iloitsee.

Lue kotihoidosta »

Kotihoidosta oikea ja luotettava apu arkeen – omien tarpeiden mukaan
Meiltä maksuton suunnittelukäynti ilman sitoumuksia