Stellan toiminta laajentuu: laadukkaat kotipalvelut jatkossa myös Seinäjoen alueella

 
Suomen johtava ja suomalaisomisteinen kotipalveluyritys, Stella Kotipalvelut Oy, aloittaa toiminnan Seinäjoen seudulla 29.1.2019. Aiemmin Stella on toiminut alueella kuntien kumppanina turvapuhelinpalveluissa, mutta jatkossa myös kaikki muut Stellan kotipalvelut ovat Seinäjoen seudulla asuvien saatavilla. Turvapuhelinasiakkaita Stellalla on Seinäjoella entuudestaan noin tuhat.

– Olen hyvin iloinen, että voimme avata toimiston myös Pohjanmaan lakeuksille. Olemme palkanneet jo reilu 25 työntekijää ja löytäneet hyvät toimitilat Seinäjoelta keskeiseltä paikalta. Tämä on meille tärkeä askel valtakunnallisessa laajentumisessamme, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve toteaa.

Seinäjoen kaupunki valitsi julkisen kilpailutuksen myötä Stellan yhdeksi kunnallisen kotihoidon palvelukumppanikseen ja Stella aloittaa kaupungin kotihoidon kotikäynnit 29.1.2019. Valtaosalle nykyisistä asiakkaista Stellan hoitajat ovat tuttuja, sillä aikaisemman palvelutuottajan henkilöstö pääpiirteissään aloittaa Stellan työntekijöinä.

Kaupungin kotihoidon asiakaskäyntien lisäksi Stella tarjoaa Seinäjoen seudulla kotihoidon, kotisiivouksen ja arvonlisäverottoman kotipalvelun käyntejä yksityisasiakkaille.

– Aloitamme Seinäjoella toiminnan ikääntyneiden kotihoidon palveluilla. Kotisiivouksen kotikäynnit aloitamme viimeistään maaliskuussa. Yhteyttä kannattaa ottaa siis heti, sillä esimerkiksi suosituimpia siivousajankohtia varaillaan jo nyt. Suunnittelemme Seinäjoella myös kotona tehtävien fysioterapiakäyntien aloittamista, aluepäällikkö Pia Viitala kertoo.