Lapsi mukaan töihin 22.11.2019 – ”Työn tulee tukea hyvää arkea”

 
Lapset kuulevat paljon kaikenlaista töistä ja työnteosta, mutta se, mitä äiti töissä tekee tai miltä isin työpaikka näyttää, jää silti helposti arvoitukseksi. Siksi Suomessakin on monilla työpaikoilla alettu järjestää Lapsi mukaan töihin -päiviä.

Päivä voisi tietysti olla milloin vain, mutta tavallisesti se pidetään virallisena kampanjapäivänä, joka on tänä vuonna perjantaina 22.11.2019.

Siihen valmistaudutaan myös noin 700 000 suomalaisen sähkönjakelusta huolehtivalla Carunalla.

– Järjestämme päivän nyt neljättä kertaa, joten siitä on ehtinyt tulla jo mukava perinne, kertoo Carunan henkilöstöpäällikkö Maija Vuorimies.
 

Leikkiä ja työn touhua oman maun mukaan

Stella on saanut kunnian olla joka vuosi Carunan apuna päivän toteuttamisessa. Päivän aikana lapsilla on mahdollisuus olla paitsi vanhempansa vierellä tutustumassa työn arkeen, myös leikkimässä, pelaamassa, maalaamassa, askartelemassa ja nauttimasta välipalasta lapsille varatussa tilassa Stellan lastenhoitajien kanssa.

Maija Vuorimies– Vuosi vuodelta osallistujamäärä on kasvanut, ja viime vuonna meillä oli nelisenkymmentä vierasta. Mukana on ollut kaikenikäisiä lapsia vauvoista teineihin. Lapsenlapsiakin on ollut, Maija sanoo.

Päivästä on tullut vain positiivista palautetta.

– Joka vuonna olemme kysyneet työntekijöiltämme, että toivotaanko jotain erityistä, mutta konseptia on pidetty hyvänä. Sen erityisempää show’ta ei ole ollut, vaan lapset ovat saaneet olla vapaasti vanhempiensa mukana tai lastenhoitajien huomassa.
 

Sujuvasti töissä ja kotona, työajalla ja vapaalla

Lapsi mukaan töihin -päivä sopii hyvin Carunan kulttuuriin, jossa työntekijöille halutaan antaa mahdollisimman hyvät keinot työ- ja perhe-elämän yhdistämiseen. Liukuva työaika ja tehokkaat etätyömahdollisuudet auttavat työntekijää suunnittelemaan päivänsä helposti perheen tilanteet huomioon ottaen.

Carunalaiset voivat halutessaan myös käyttää Stellan sairaan lapsen hoitopalvelua, jossa lapsen sairastuessa työntekijä voi tilata lämminhenkisen ja luotettavan lastenhoitajan työnantajan kustannuksella.

– Meillä korostetaan perhemyönteisyyttä, sillä työn tulee tukea hyvän perhe-elämän järjestämistä. Olemme tainneet onnistuakin, sillä saimme työntekijöiltämme siitä viime kyselyssä todella hyvät arvosanat, Maija Vuorimies kertoo.
 

Onko teillä mietitty Lapsi mukaan töihin -päivän järjestämistä? Stellan avulla toteutatte mukavan päivän, josta nauttivat niin pienemmät kuin isommatkin lapset.

Ota yhteyttä! Tänä vuonna kampanjapäivä on perjantaina 22.11.2019.

elina-bistrom-2

Elina Biström

Myyntipäällikkö

044 302 0006
elina.bistrom@stella.fi

Sairaan lapsen hoito »

Ota käyttöön helposti vaikka koko henkilökunnalle
Maksatte vain lastenhoidosta – ei kiinteitä kuluja