Lahjakortista lisää iloa kotitalousvähennyksen avulla!

 
Etsitkö hyvää lahjaa? Kotipalvelujen lahja on monella tapaa mahtava. Lahjan saaja saa nauttia puhtaasta kodista, helpommasta arjesta, lisääntyneestä vapaa-ajasta ja onnellisemmasta elämästä. Lahjakortista on tullut suosittu lahja erityisesti äitienpäivänä ja jouluna. 

Kun antaa kotipalveluiden lahjakortin, antaa palvelun lisäksi myös toisen lahjan: oikeuden kotitalousvähennykseen. Lahjakortilla maksettaessa kotitalousvähennyksen saa tehdä palvelun itselleen lahjakortilla tilaava päivänsankari – ei lahjan ostaja. Kannattaa siis muistuttaa lahjan saajaa kotitalousvähennyksestä, pyytää häntä säilyttämään kuitit ja hakemaan itse vähennystä Oma Verossa lahjakortin käyttämisen jälkeen. 

Omille vanhemmilleen tai puolisolle voi ostaa siivouspalveluja myös ilman lahjakorttia ja tehdä kotitalousvähennyksen omassa verotuksessa kuitteja vastaan.


Kotitalousvähennys on 40 % työn hinnasta. Vähennyksessä on vuodessa 100 euron omavastuu. Katso täältä kotitalousvähennyksen toteutuva palautusprosentti, joka riippuu töiden kokonaissummasta.

Anna läheisellesi omien toiveidensa mukainen kotipalvelu Stellan lahjakortilla »

Kotitalousvähennys »

Arkea helpottava veroetu
Hyöty tilille vaikka heti seuraavasta palkasta alkaen