”Henkireikä ja helpotus”, sanoo Laura – Stellan kotisiivous arjen apuna

 
Ruuhkavuosissaan ihminen elää lastensa, puolisonsa ja työnsä keskellä vauhdikasta elämää, jossa riittää touhua ja tekemistä. Kun kalenteri on tukossa aamusta iltaan ja kotiakin täytyy pitää kunnossa, päivittäiseen elämään voi hankkia apua esimerkiksi kotisiivouksesta.

 
– Odotus oli, että arki helpottuu, ja nyt tämä onkin sellainen henkireikä ja helpotus, sanoo Stellan kotisiivouksen asiakas Laura Enroth.

Lauran perheeseen kuuluu mies ja 2,5-vuotias poika, ja yhdessä kolmikko odottelee jo innokkaasti syksyllä saapuvaa perheenlisäystä.

Työpäivän jälkeen Laura ei suinkaan nosta jalkoja pöydälle, sillä vapaa-ajallaan hän toimii personal trainerina eli henkilökohtaisena valmentajana ja kirjoittaa Juoksujalkaa-blogia, jolle on kahdeksan vuoden aikana kertynyt vakiintunut lukijakunta.

Koska siinä riittää paljon puuhaa, perheen kaksikerroksisen rivitaloasunnon siivoamiseen tulee apua Stellalta neljän viikon välein.

– On ihana tulla kotiin, kun täällä on käynyt ammattilainen siivoamassa. Heti ovelta huomaa, että täällä on raikas tuoksu. Ammattilaisen käden jäljen näkee, vaikka meillä olisi käytössä ihan samat välineet, Laura kertoo.

Lauran perheen 85 neliön kokoisen kodin siivoamisessa menee yleensä noin 4,5 tuntia. Kun siivous tehdään neljän viikon välein, se on perusteellinen perussiivous, jossa käydään läpi lattiat ja pinnat kodin kaikissa tiloissa. Siivouspäivän iltana on parasta pujahtaa puhtaisiin lakanoihin.

– Tämä on ollut oikeasti helppo tapa helpottaa omaa arkea. Ei siivouksen tarvitse olla joka viikko tai joka toinen viikko, sillä kerran kuukaudessakin siitä on ollut meille paljon apua. Siivousten välillä kodin siisteyttä on paljon helpompi pitää yllä.

Tilaa kotisiivous »

Tiesitkö, että Stellan siivouksiin saat aina 100 %:n tyytyväisyystakuun?
Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.