Henkilökohtainen avustaja Stellalta?


Etsitkö henkilökohtaista avustajaa pääkaupunkiseudulta? Henkilökohtaisen avun palveluja tuottavien yritysten kirjo on pääkaupunkiseudulla todella laaja. Palvelunkäyttäjän tehtävänä on löytää itselleen sopiva yritys, jonka kautta ostaa henkilökohtaista apua palvelusetelillä.

Palveluntuottajan valinta ja sopivan henkilökohtaisen avustajan löytäminen voi kokemuksemme mukaan olla monelle asiakkaalle todella vaikeaa. Haluamme auttaa sinua päätöksen tekemisessä kertomalla joustavista ja asiakaslähtöisistä toimintatavoistamme. Stella kotipalvelut tarjoaa henkilökohtaisen avun palvelua Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa palvelusetelillä. Henkilökohtainen avustaja voi auttaa sinua arjen toimissa, asiointikäynneillä, työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa sekä vapaa-ajalla.

Palvelutarpeen kartoitus ja palvelusuunnitelma

Jos päätät valita palveluntuottajaksesi Stellan, pääset kanssamme sutjakkaasti alkuun soittamalla meille tai jättämällä yhteydenottopyynnön nettisivujemme kautta. Puhelusi ohjautuu suoraan henkilökohtaisen avun palveluista vastaavalle henkilölle. Kartoitamme alkuun palveluntarvettasi puhelimessa ja sovimme kanssasi henkilökohtaisen avun palvelusuunnitelman tekemisestä. Suunnitelman voimme tehdä joko kotikäynnillä tai puhelimitse.

Palvelusuunnitelmaan kirjataan asiakkaan palvelun toteuttamisen kannalta tärkeät asiat, kuten avustuksen ajankohdat sekä aloitusaika, asiakkaan avuntarve, palveluntarpeeseen vaikuttavat tekijät sekä mahdolliset käytössä olevat apuvälineet ja muut mahdolliset palvelut. 

hoitajajamummo original
Oman henkilökohtaisen avustajasi valinta

Palvelusuunnitelman tekemisen jälkeen lähdemme etsimään juuri sinulle sopivaa henkilökohtaista avustajaa. Meidän on mahdollista aloittaa palvelu tarpeesi mukaan hyvinkin nopealla aikataululla.

Kun sopiva avustaja on löytynyt, ehdotamme sinulle avustajan tutustumiskäyntiä kotonasi. Halutessasi sinun on mahdollista haastatella avustajaehdokas itse. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat valita, jatkatko yhteistyötä avustajan kanssa vai haluatko vielä tavata useampia avustajaehdokkaita. Yhteistyön aloittamisen jälkeen oma yhteyshenkilösi Stellalta soittaa sinulle ja varmistaa, että avustus on sujunut uuden avustajan kanssa hyvin. Meillä Stellalla asioit aina oman yhteyshenkilösi kanssa, joka tuntee palvelutarpeesi.

Luotettavaa, laadukasta palvelua toiveitasi kuunnellen

Stellalla haluamme tuottaa laadukasta ja asiakaslähtöistä henkilökohtaisen avun palvelua. Otamme huomioon yksilölliset toiveesi avustajan suhteen, kuten iän ja sukupuolen. Voimme huomioida toiveesi myös avustajan kielitaidon suhteen. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi ja haluamme, että saat juuri omaan tarpeeseesi sopivaa palvelua. Stellan henkilökohtaisen avun asiakkaana saat itse valita, tuleeko luoksesi aina sama sinulle tuttu avustaja vai haluatko mieluummin, että avustajissa on vaihtuvuutta. Palvelua voidaan tuottaa myös avustajaringin avulla. Vakituisen avustajan poissaolotapauksissa pystymme tarjoamaan sinulle sijaisen. Pidämme henkilökohtaisten avustajien osaamista yllä kouluttamalla heitä työstä nousevien tarpeiden mukaan.

Kun haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa lisää henkilökohtaisen avun palveluistamme, voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja soitamme sinulle takaisin tai voit olla meihin suoraan yhteydessä soittamalla numeroon 044 779 8300 (ark. klo 8-16).

Henkilökohtainen apu Stella Kotipalveluilta:

  • Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta
  • Laadukkaat ja yksilölliset palvelut
  • Joustava ja nopea palvelun aloitus tarpeesi mukaan
  • 24h yhteydenotto uusille asiakkaille nettisivujen kautta
  • Yli 200 osaavaa henkilökohtaista avustajaa pääkaupunkiseudulla
  • 100-prosenttisesti suomalainen yhtiö

Tutustu Henkilökohtaiseen apuun ja ota yhteyttä

Lue kotihoidosta »

Kotihoidosta oikea ja luotettava apu arkeen – omien tarpeiden mukaan
Meiltä maksuton suunnittelukäynti ilman sitoumuksia