Lisää osaamista ja positiivista energiaa – Maria Erkheikki-Kurtti aloittaa liiketoimintajohtajana

 

Maria Erkheikki-Kurtti

Stellan suurin liiketoiminta-alue saa uuden johtajan, kun Maria Erkheikki-Kurtti, 40, aloittaa terveyspalveluiden liiketoimintajohtajana 12.8.2019.

Maria tulee Stellalle palvelusetelijärjestelmiä tuottavalta Vaanalta, jossa hän on toiminut kunta-asiakkaisiin keskittyvänä asiakkuusjohtajana.

Marialla on vahva kokemus sosiaali- ja terveysalalta. Ennen Vaanaa hän työskenteli pitkään MedGroupilla muun muassa myyntijohtajana ja tätä ennen ammattiliitto Superissa asiantuntijana sekä HUS:n syöpäosastolla osastonhoitajana. Koulutukseltaan Maria on terveystieteiden maisteri.

Alkujaan lappilaisesta ja nykyään Vantaalla asuvasta Mariasta Stella saa energisen ja aikaansaavan ammattilaisen. Erkheikki-Kurtti on johtoryhmän jäsen, toimii esimiehenä alueellisten TEPA-yksiköiden vetäjille ja raportoi toimitusjohtajalle.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Marian Stellalle. Terveyspalvelumme on kaksinkertaistanut kokonsa vuodessa, ja kasvu on varmasti näkynyt ja tuntunut eri puolilla Suomea. Suuri kiitokseni yksiköiden vetäjille ja ammattitaitoisille tiimeille tärkeästä työpanoksesta ja päivittäisestä venymisestä nopeasti kasvaneen asiakaskuntamme elämän helpottamisessa, kiittää Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.
  

Lisätiedot

Juhani Pälve, toimitusjohtaja, 044 029 0381, juhani.palve@stella.fi 

Lue kotihoidosta »

Kotihoidosta oikea ja luotettava apu arkeen – omien tarpeiden mukaan
Meiltä maksuton suunnittelukäynti ilman sitoumuksia