Apua napin painalluksella yli miljoona kertaa vuodessa

 
Kun oman kodin arkeen kaipaa lisää luottamusta ja uutta turvan tuntua, apu löytyy Stellalta. Turvapuhelinpalvelumme palvelee kaikenikäisiä asiakkaita jo yli 180 kunnassa ja vastaa vuosittain yli miljoonaan puheluun.

Stellan turvapuhelimella voi ottaa yhteyden Stellan omaan hälytyskeskukseen, jossa koulutetut ja kokeneet päivystäjät vastaavat puheluihin vuoden ympäri mihin kellonaikaan tahansa.

– Keskuksen kaikki päivystäjät ovat aina terveydenhoitoalan tai soveltuvan koulutuksen saaneita ammattilaisia, joilla on kokemusta riskiarvion tekemisestä, kertoo Stellan palvelupäällikkö Johanna Kovanen.

Stellan turvapuhelinpalveluilla on asiakkaita jo yli 180 kunnassa ympäri Suomea, ja hälytyskeskuksessa vastataan vuosittain yli miljoonaan puheluun.

Johanna Kovanen

– Asiakkaamme voivat soittaa meille helposti yhtä nappia painamalla milloin vain. Soittaa saa millaisessa terveyteen liittyvässä asiassa tahansa. Päivystäjämme auttavat asiakastamme mielellään ja arvioivat tilanteet aina ammattilaisen ottein.
 

Apua kaikkina vuorokaudenaikoina

Asiakkaan asuinpaikan ja palvelusopimuksen mukaan päivystäjä voi lähettää auttajan, joka on esimerkiksi Stellan tai kumppaniyrityksen koulutettu turva-auttaja tai kunnan kotihoidon työntekijä.

– Me autamme kiireettömissä ja lääkkeettömissä tehtävissä. Kiireellisissä tapauksissa päivystäjä auttaa soittajaa tekemään hälytyksen 112:een tai tekee sen soittajan puolesta itse, sanoo Kovanen.

Turvapuhelinta käyttävät kaikenikäiset aikuiset, jotka haluavat lisää turvaa kotona elämiseen esimerkiksi sairauden tai vamman vuoksi.

Jos kaipaa turvaa myös kodin ulkopuolella liikkumiseen, kannattaa valita paikantava turvakello. Se on tyylikäs rannekello, joka toimii sekä turvapuhelimena että GPS-paikannuslaitteena.

– Turvakello sopii hyvin esimerkiksi luonnossa liikkuvalle ikäihmiselle tai muistisairaalle, sillä se voi tehdä hälytyksen ennalta rajatun alueen ylittämisestä omaisellekin automaattisesti, ja omainenkin voi soittaa turvakelloon.

Haluatko lisätietoja? Lue lisää turvapuhelimesta tai soita Stellan asiakaspalveluun 010 408 8117.

Faktoja Stellan turvapuhelinpalvelusta:

  • Yli miljoona vastattua puhelua vuonna 2017
  • Puheluihin vastaa aina kokenut ja koulutettu hälytyskeskuspäivystäjä
  • Asiakkaita yli 180 kunnassa ympäri Suomea
  • Ainoa Finanssiala ry:n sertifioima yksityinen terveyspalvelujen hälytyskeskus Suomessa

Lue turvapuhelimesta »

Meilta saat Suomen käytetyimmän ja luotetuimman turvapuhelimen
Stellan oma hälytyskeskus päivystää 24/7