07.08.2019
Stellan suurin liiketoiminta-alue saa uuden johtajan, kun Maria Erkheikki-Kurtti, 40, aloittaa terveyspalveluiden liiketoimintajohtajana 12.8.2019.
07.08.2019
Stella Kotipalvelut Oy ja Mehiläinen Oy ovat solmineet yrityskaupan, jossa Mehiläisen turvapuhelinpalvelut yhdistyvät Stellan turvapuhelinpalveluun syyskuun 2019 alussa.
05.07.2019
Kuka on ikäihminen? Ikäraja löytyi suomalaisessa gallupissa Nykyään puhutaan paljon ikäihmisistä, mutta mitä sillä oikein tarkoitetaan? Minkä ikäinen ikäihminen oikein on? Vastaus riippuu epäilemättä vastaajasta, mutta suomalaisten yhteistä käsitystä voisi haarukoida ainakin Vanhustyön keskusliiton teettämästä Eloisa ikä -avustusohjelman ikägallupista.
01.07.2019
Hoiva kotiin vai hoivakotiin? Vaihtoehtoja ikäihmisen asumiseen Kun ikää tulee lisää, monenlaiset asiat voivat vaikeuttaa tutuksi tullutta arkea. Nurmikot jäävät leikkaamatta, portaat nousematta, pienellä painetut tekstit lukematta, kauppareissut käymättä, saunomiset saunomatta…
26.06.2019
Paljon ruusuja ja sopivasti risuja – asiakkaamme kertoivat mielipiteensä Kaksi kertaa vuodessa tehtävän Stellan syvällisen asiakastyytyväisyyskyselyn kevätkauden tulokset ovat selvinneet. Kiitos kaikista palautteista – niin kehuista kuin moitteista. Tiedämme taas enemmän siitä, miksi meistä pidetään ja miten meidän toivottaisiin onnistuvan jatkossa paremmin.
24.06.2019
Esimerkkejä: Näin uusi kotitalousvähennys vaikuttaa kotihoidon asiakkaalle
24.06.2019
Kotisiivous 2020 – mitä sanoo laskin uudesta kotitalousvähennyksestä? Suomen uusi hallitus tulee tekemään uudistuksia kotitalousvähennykseen. Uudistusten tarkka aikataulu ei vielä ole selvillä, mutta yksi mahdollinen ajankohta on ensi vuoden alusta eli 1.1.2020 alkaen – vuoden 2019 verotukseen muutos ei vaikuta.
19.06.2019
Oikeat välineet ikkunoiden pesuun – ”Tärkeintä on välineiden käyttäjä” Ikkunoiden pesu saattaa tuntua siivoustehtävistä monimutkaisimmilta. Siinä missä imuriin tai pölyrättiin pystyy motivaatio-ongelmienkin kanssa tarttumaan helposti, ikkunoiden pesun aloittamisessa voi moni vitkastella päiviä tai viikkoja.
12.06.2019
Apua omaishoitajalle – sijaistamista ja tukea hoitotyöhön Joka vuosi yli miljoona suomalaista auttaa itselleen läheistä ihmistä tavalla, jonka voisi hetkellisesti laskea omaishoidoksi. Omaishoidosta on erilaisia määritelmiä, mutta väljimmillään se on huolenpitoa omaisesta, joka ei sairastumisen, vamman tai ikääntymisen vuoksi selviydy arjestaan omatoimisesti.
10.06.2019
”Juo vaikka ei janota” – muista huolehtia nestetasapainosta kesän helteillä Kun lämpömittarin lukema kohoaa päälle 25 °C:n, on virallisesti hellekeli. Joistakin se on ihanaa ja joistakin tukalaa, mutta yksi asia on kaikille sama: nestetasapaino on syytä pitää kunnossa.