Vastuumme ihmisestä

 
Olemme tehneet vastuullisuuslupauksen: ”Kannamme vastuun ihmisestä”.

Täytämme lupauksemme työskentelemällä ihmisten ja heidän hyvinvointinsa hyväksi.

Teemme vastuullisuustyötä monin tavoin – päivittäin arjen aherruksena ja aika ajoin isommin tempaisten. Haluamme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo ymmärtää vastuullisuustyömme merkitys.
 

  • Työllistämme 1700 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avun ammattilaista
  • Teimme yli 300 tuhatta asiakaskäyntiä vuonna 2020
email-header-naistenpaiva

Vastuuta työllistymisestä ja työpaikoista

 
Me Stellalla koulutamme ja työllistämme työttömiä ja työttömyysuhan alla olevia henkilöitä. Tuemme muun muassa maahanmuuttajien työllistymistä tarjoamalla heille mahdollisuuden opiskella ja työskennellä Stellalla. Osa työntekijöistä työllistyy meille lisäksi suoraan erilaisten koulutusten kuten oppisopimuksen kautta. Koulutukset antavat pätevyyden suoraan tiettyyn ammattiin tai työtehtävään, jolloin henkilö pääsee nopeasti työelämään kiinni.

Arto Niskanen

Rekrytointikoulutuksilla uusi suunta työuralle

 
– Meillä on käynnissä kokeiluna Stellan ja Amiedun yhdessä toteuttama kotisiivouksen RekryKoulutus, jonka kautta on mahdollisuus hankkia pätevyys ammattiin tai työtehtävään, ja teemme yhteistyötä myös Stadin ammattiopiston osaamiskeskuksen kanssa, kertoo Stellan henkilöstöasiantuntija Arto Niskanen.

RekryKoulutus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun ammattitaitoisia työntekijöitä on vaikea löytää eikä alan osaajia tule valmistumaan lähitulevaisuudessa. Stadin ammattiopiston koulutuksessa henkilön hankkima kokemus voidaan tunnustaa osaksi tutkintoa. Koulutus kehittää suomen kielen ja viestinnän taitoja sekä työelämä- ja yhteiskuntataitoja.

– Koulutuksissa parhaiten suoriutuneet henkilöt palkkaamme Stellalle töihin, Arto sanoo.

Vastuullisuustapahtumat

SLOP ja Ikäteknologiakeskus: Digiklubi

Ikäteknologiakeskuksen Digiklubi

3.5.2018 – Stella Läsnäolopalvelu

Stellan Läsnäolopalvelun tiimi oli mukana Valli ry:n Ikäteknologiakeskuksen Digiklubi-tilaisuudessa kauppakeskus Sellossa Espoossa. Tilaisuudessa pohdittiin ja ratkottiin arkisia teknologiaan ja niihin liittyviin palveluihin liittyviä haasteita. Avoimissa keskusteluissa opittiin muun muassa löytämään lääkäripalvelut, vastaamaan sähköpostiin sekä zoomaamaan tekstiä ja kuvia tabletilla.

– Haluamme osaltamme varmistaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus ja riittävät tiedot sekä taidot osallistua aktiivisina toimijoina digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Ikäteknologiakeskus tekee tässä äärimmäisen arvokasta, ihmistä lähellä olevaa jalkatyötä, sanoo Stellan terveysteknologian liiketoimintajohtaja Kaj Ignatjew.

Kaatumisten ehkäisy kuuluu olennaisesti iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ylläpitävään toimintaan sekä hyvään hoitoon

Pysy pystyssä kotona

6.2.2018 – Terveyspalvelut

Kaatumisten ehkäisy kuuluu olennaisesti iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ylläpitävään toimintaan sekä hyvään hoitoon. Joka kolmas yli 65-vuotias ja joka toinen yli 80-vuotias kaatuu vähintään kerran vuodessa. Valtaosa iäkkäiden kuolemaan johtaneista tapaturmista on kaatumisia. Vaikka kaatumisista on paljon tutkittua tietoa, tiedon siirtäminen käytäntöön vaatii paljon työtä.

Me Stellassa kannoimme kortemme kekoon toteuttamalla Turussa tietoiskun yhdessä moniammatillisen tiimin ja Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n kanssa. Tietoiskun yhteydessä läsnäolijat saivat käytännön vinkkejä tasapainoharjoituksiin fysioterapeutilta ja toimintaterapeutilta sekä rentouttavaa minihierontaa.