Stella Vantaalla

Palvelemme vantaalaisia pääkonttoriltamme Helsingin Ruoholahdesta. Toimistomme on auki arkisin kello 8–16.

Asiakaspalvelu 020 768 9788

Stella Kotipalvelut Oy
Länsisatamankatu 16
00180 Helsinki

Saammeko olla avuksi?

Hanni Ijäs - Pääkaupunkiseudun kotisiivous

”Onni syntyy usein hyvässä arjessa, ja sen puolesta me tulemme töihin joka päivä. Kun kotona on helpompaa, maistuu elämä mukavammalta. Vähemmän stressiä tietää enemmän intoa tehdä sellaisia asioita, joista saa iloa ja voimaa.”

– Hanni Ijäs, kotisiivouksen vetäjä

Katarina Kause - Stellan terveyspalvelut

”Tyytyväisiä asiakkaita saadaan luotettavilla ja osaavilla ammattilaisilla, ihan niin kuin näillä meidän stellalaisilla täällä. Tiedämme, että asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja haluamme olla luottamuksen arvoisia ihan jokaisella käynnillä.”

– Katarina Kause, terveyspalvelujen palveluesimies

Kotisiivouksen ammattilaiset Tuusulassa: kotisiivoukset ja muuttosiivoukset

Kotisiivous ja muuttosiivous Vantaalla

Kokeneet ja ammattitaitoiset kotisiivoojamme tekevät siivouskäyntejä koko Vantaan alueella Kartanonkoskelta Pähkinärinteeseen ja Ruskeasannalta Rajakylään. Aloita helpompi elämä ja elä sujuvampaa arkea.

Kun edessä on muutto, voit tilata muuttosiivouksen sekä uuteen että vanhaan kotiin. Säästä aikaa ja välty stressiltä – ala keskittyä heti sisustamiseen.

Muista: siivouspalveluista saa kotitalousvähennyksen verotuksessa!

Tilaa kotisiivous

Kotihoito Vantaalla

Kotihoito Vantaalla

Stellan kotihoidon ja terveydenhoidon ammattilaiset saa helposti kotiin kaikkialle Vantaalle. Kotihoidon lisäksi meiltä saa kotisairaanhoitoa ja vaikka täyden palvelun kotisairaalan. Palvelemme myös palvelusetelillä.

Kun kotihoidon maksaa asiakas itse tai hänen puolisonsa tai lapsensa, maksuista voi tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Tuusula

Turvapuhelin Vantaalla

Stellan oma hälytyskeskus palvelee myös vantaalaisia turvapuhelinasiakkaitamme. Päivystäjämme vastaavat turvapuheluihin ja turva-auttajamme tekevät auttamiskäyntejä vuoden kaikkina päivinä ja kellonaikoina.

Turvapuhelin on asiakkaan toiveiden mukaisesti joko kotioloissa toimiva tavallinen turvapuhelin tai GPS-teknologialla toimiva ja turvapuhelutoiminnoilla varustettu paikantava turvakello.

Tilaa turvapuhelin

Palveluseteli Vantaalla – kysy lisää tai tilaa

Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja Vantaalla ja palvelemme palveluseteliasiakkaitamme lämmöllä ja täydellä ammattitaidollamme.

Palvelusetelipalvelumme Vantaalla:

Onko sinulla kysyttävää palvelusetelistä tai palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä lomakkeella.