Turvapuhelimella turvaa ja luottamusta arkeen

 
Turvapuhelimella voi hälyttää apua, kun kotona on sattunut jotakin tai olo tuntuu huonolta. Turvapuhelinpalvelussa yhteyttä otetaan hälytyspainikkeella, joka kulkee mukana ranteessa tai kaulassa.

Kun käyttäjä painaa turvarannekkeen hälytyspainiketta, puheyhteys Stellan hälytyskeskukseen avautuu. Hälytykseen vastaa aina terveysalan kokenut ammattilainen, joka arvioi tilanteen ja lähettää tarvittaessa paikalle apua. Palvelemme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Oletko kunnan työntekijä etsimässä kunnallesi luotettavaa turvapuhelinpalveluiden kumppania? Lue lisää turvapuhelinpalveluistamme »

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 010 408 8117

Jätä yhteydenottopyyntö!

Turvapuhelin

Turvapuhelin
54 €/kk

+ asennus 35 €

Ikäihmisille, jotka haluavat turvaa kodin sisällä liikkumiseen.

Turvapuhelinpalvelussa otamme huomioon aina käyttäjän tarpeet. Puhelimeen voidaan liittää erilaisia lisälaitteita, kuten ovi-, palo-, liesi- ja kaatumishälytin tai lääkeannostelija. Jos hälytyksen tekeminen on käyttäjälle vaikeaa, turvapuhelin tekee lisälaitteidensa avulla automaattisen hälytyksen. Vaikka asiakas ei itse havaitsisikaan vaara- tai ongelmatilannetta, hälytys yhdistyy Stellan päivystäjille.

turvapuhelin kasipesu

Yleistä tietoa turvapuhelimesta

 • Turvapuhelin koostuu kahdesta osasta, kiinteästä yksiköstä ja käyttäjän mukana kulkevasta hälytyspainikkeesta. Puhelin toimii kodin sisätiloissa.
 • Stellan oma hälytyskeskus päivystää 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.
 • Turvarannekkeen hälytyspainike on roiskevesitiivis. Sen kanssa voi käydä suihkussa.
 • Painike ei kestä pitkäkestoista upotusta veteen eikä saunomista.
 • Tehkää koehälytys vähintään kolmen kuukauden välein. Koesoitto tehdään normaalin hälytyksen tavoin.
 • Koehälytyksen tarkoituksena on testata, että turvapuhelin toimii moitteettomasti.
Turvapuhelin Portaissa

Näin hälytetään apua paikalle

 1. Kun tarvitsette apua, painakaa rannekkeessa olevaa hälytysnappia reilusti 1–2 sekunnin ajan.
 2. Odottakaa kunnes hälytys on yhdistynyt Stellan hälytyskeskukseen ja päivystäjä vastaa. Puheyhteys avautuu automaattisesti.
 3. Kertokaa rauhallisesti, miksi hälytätte ja mitä on tapahtunut. Vastatkaa rauhallisesti päivystäjän esittämiin kysymyksiin.
 4. Odottakaa rauhassa avun saapumista. Päivystäjä huolehtii, että auttaja saapuu luoksenne, kun tarvitsette apua.
 5. Jos turvapuhelin hälyttää vahingossa, kertokaa päivystäjälle, että kyseessä on vahinkohälytys eikä teillä ole mitään hätää.
Tunstall 4G -turvapuhelin ja -ranneke

Tunstall 4G -turvapuhelin

Edistyksellisessä 4G-verkossa toimiva Tunstall-turvapuhelin, jonka asetuksia ja toimintaa voidaan päivittää ja säätää datayhteyksien avulla nopeasti etänä. Laitteen kanssa voi käyttää myös kaatumishälytintä, palovaroitinta, älykästä ovivahtia ja liesivahtia.

Apua voi kutsua helposti hälytysnappia painamalla. Hälytysnappi on sekä rannekkeessa että keskusyksikössä. Taustajärjestelmä seuraa laitteiston toimintaa jatkuvasti ja ilmoittaa automaattisesti, jos laite tarvitsee huoltoa.

Joustorannekkeella varustettu turvaranneke on roisketiivis ja sen kanssa voi käydä suihkussa. Keskusyksikön akkuvarmennus lisää turvaa sähkökatkoksien varalta.

tupu tunstall

Tunstall 2G -turvapuhelin

GSM-verkossa toimiva Tunstall-turvapuhelin on luotettava turvapuhelin, jota käytetään päivittäin yli 180 kunnassa ympäri Suomen. Turvapuhelimeen kuuluu turvaranneke ja keskusyksikkö sekä tarvittaessa erilaisia lisälaitteita.

Apua voi kutsua helposti hälytysnappia painamalla. Hälytysnappi on sekä rannekkeessa että keskusyksikössä. Ranneke on roisketiivis, ja sen kanssa voi käydä suihkussa.

Lue Tunstall-turvapuhelimen esite (pdf) »

Lue myös Tunstallin lisälaitteista (pdf) »

tup uyleisnakyma

Yli miljoona puhelua vuodessa

Stellan hälytyskeskus palvelee asiakkaita kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä. Turvapuhelinpalvelullamme on asiakkaita yli 180 kunnassa kautta Suomen, ja vuonna 2017 hälytyskeskukseemme soitettiin yli miljoona turvapuhelua.

– Yleisimpiä hälytyksiä ovat WC-apu sekä älykkään ovivahdin automaattiset ovihälytykset. Myös kotona kompastumisen seurauksena tapahtuvia kaatumishälytyksiä tulee tunneittain. Jokainen hälytys on huipputärkeä, joten riskiarvio tehdään tarkasti suunniteltua prosessia noudattaen, kertoo operatiivinen johtaja Kaj Ignatjew.

Stellan hälytyskeskukseen yli miljoona turvapuhelua vuodessa »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelumme luotettavaa kumppania etsiville kunnille

Turvapuhelinpalvelumme auttaa kuntia turvaamaan ikäihmisten kotona asumista. Muokkaamme laite- ja palvelukokonaisuutta sopivaksi kunkin kunnan muuttuviin tarpeisiin. Palvelun aloittamisen ja yhteistyön alkamisen ajankohta on joustavasti valittavissa.

Santtu Ahonen

Santtu Ahonen

Asiakkuuspäällikkö, turvapuhelinpalvelut

040 844 7878
santtu.ahonen@stella.fi

Olemme turvapuhelinpalvelun tarjoaja myös KL-kuntahankintojen turvapuhelinpalvelusopimuksen kautta. Sopimus mahdollistaa:

 • turvapuhelinpalvelun aloittamisen ilman kilpailutusta
 • tarkan tiedon hinnoista etukäteen
 • konseptoidut ja sanktioidut laatukriteerit sekä vasteajat
 • 2–4-vuotisen sopimuksen
 • Stellan turvapuhelinasiakkaana ei palveluntuottajavaihdokseen liittyviä aikaa vieviä toimenpiteitä.

Kirjaudu kuntien asiointikanava MyStellaan »

Millaista on työskennellä Stellan turvapuhelimen auttajana?

– Pitää osata toimia paineen alla ja tehdä riskinarvio nopeasti, sanoo Stellalla turva-auttajana toimiva Paula Luostarinen.

Mitä muuta Paula sanoo? Katso video!

Katso turvapuhelinpalvelun avoimet työpaikat ja hae Stellalle »