Turvalaitteet ja -palvelut

Stellan turvalaitteet antavat levollisemman mielen niin käyttäjälleen kuin omaisille. Hälytyskeskuksemme koulutetut työntekijät vastaavat hälytyksiin ja järjestävät apua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Turvapuhelin

Stellan turvapuhelin ja hälytyskeskus palvelevat jo yli 200 suomalaiskunnan asukkaita. Turvapuhelimen avulla saa milloin vain yhteyden hälytyskeskukseen, jossa vastaavat Stellan kokeneet ja koulutetut hälytyskeskuspäivystäjät. Turvapuhelimeen voidaan liittää erilaisia lisälaitteita kuten ovi-, palo-, liesi- ja kaatumishälytin tai lääkeannostelija. Jos hälytyksen tekeminen on käyttäjälle vaikeaa, turvapuhelin osaa lisälaitteidensa avulla tehdä hälytyksen automaattisesti.

Lue lisää

Paikantava turvakello

GPS-paikannuksen sisältävä turvakello on rannekello ja turvapuhelin, jolla käyttäjä voidaan paikantaa parhaimmillaan muutaman metrin tarkkuudella. Kellossa on tehokas kaiutin ja mikrofoni, jolla käyttäjä voi soittaa Stellan hälytyskeskukseen. Kelloon saa myös puhelintoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi soittaa omaisille ja omaiset käyttäjälle. Kello sopii erityisesti aktiiviselle liikkujalle tai muistisairaalle.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 010 408 8117

Jätä yhteydenottopyyntö!