Stella Turussa

Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelu 020 768 9788
Kotihoito 02 4809 2442

Stella Kotipalvelut Oy
Artturinkatu 2
20200 Turku

Pasi Rouvali

Saammeko auttaa?

”Terveyden, siisteyden ja kaiken kattavan hyvinvoinnin puolesta teemme töitä ihan joka päivä. Meillä on hieno porukka ammattilaisia, joista on taatusti apua monenmoisissa elämäntilanteissa kaikenikäisille turkulaisille.”

– Pasi Rouvali, yksikön vetäjä Varsinais-Suomessa

 Kotisiivous ja muuttosiivous Turun seudulla

Kotisiivous ja muuttosiivous Turun seudulla

Palvelemme asiakkaita laajalti ympäri Turun seutua. Kotisiivouksen koulutetut ammattilaiset tuovat helpotusta arkeesi pitämällä kodistasi huolta. Näin sinulla jää aikaa elämän muihin tärkeisiin asioihin.

Olemme apuna myös muuton keskellä – voit keskittyä uuden kotisi sisustukseen samalla kun me hoidamme niin vanhan sekä uuden kotisi muuttosiivoukset.

Muistathan hyödyntää 50 %:n kotitalousvähennystä!

Tilaa kotisiivous

Lastenhoito Turun seudulla

Lastenhoito Turun seudulla

Stellan lämminhenkiset lastenhoitajat ovat apunasi kattavasti Turun seudulla.

Meidän kautta voit tilata lastenhoitajan haluamallesi kellonajalle viikon jokaiselle päivälle – myös lapsesi sairastaessa. Yritykset voivat tarjota työntekijöilleen sairaan lapsen hoitopalvelua työsuhde-etuna.

Huomioithan, että myös lastenhoidon palveluista voit saada verotuksessa 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Tilaa lastenhoito

Kotihoito Turun seudulla

Kotihoito Turun seudulla

Oli kyse sitten kotihoidosta, kotisairaanhoidosta tai kotisairaalasta, tuomme palvelut helposti omaan kotiisi. Palvelualueemme ulottuu aina Turusta lähikuntiin.

Palvelemme myös palvelusetelillä. Omalla kustannuksella kotihoidon palvelujen hyödyntäminen oikeuttaa 50 %:n kotitalousvähennykseen.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Turun seudulla

Turvapuhelin Turun seudulla

Turun seudun turvapuhelinasiakkaita palvelee Stellan oma hälytyskeskus vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on antamassa turvaa itsenäiselle kotona asumiselle.

Turvapuhelinlaitteeksi voi valita kotikäyttöön tarkoitetun tavallisen turvapuhelimen tai paikantavan turvakellon, joka on samalla täydellinen turvapuhelin sekä GPS-teknologialla toimiva paikantava turvalaite.

Tilaa turvapuhelin

Palveluseteli Turussa – kysy lisää tai tilaa

Olemme Turun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja. Kaikenikäiset asiakkaamme saavat meiltä lämmintä ja luotettavaa hoitoa.

Palvelusetelipalvelumme Turussa:

Onko sinulla kysyttävää palvelusetelistä tai palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä lomakkeella.