Hoito ympäri vuorokauden helposti omassa kodissa

Kun kaipaa oman kotinsa arkeen apua ja tukea omien aikataulujen mukaan, Stellan kokeneet kotihoidon ja kotisairaanhoidon ammattilaiset saa seurakseen vaikka ympärivuorokautisesti.

Suunnittelemme hoidon aina täysin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa, jotta hoidosta on tarvittaessa apua myös asiakkaan perheenjäsenten ja lähiomaisten arjen järjestämisessä.

Tavallisesti ympärivuorokautiseen hoitoon kuuluu esimerkiksi

  • seuranpitoa
  • ruoanlaittoa
  • asiointikäyntejä
  • arjen askareissa avustamista
  • lääkehoidosta huolehtimista
  • sairaanhoidollista apua aina tarvittaessa.

Jos asiakas haluaa hoitoa kellon ympäri, asiakkaan luona työskentelee nopeasti tutuksi ja turvalliseksi tulevat lähi- tai sairaanhoitajat 3-vuorotyössä. Päivävuoro on kello 8–16, iltavuoro 16–21 ja yövuoro 21–8.

Pääkaupunkiseudulla hoitoon voidaan sisällyttää myös Stellan kotisairaalan palveluja ja kotilääkärin käyntejä.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 010 633 8585

Jätä yhteydenottopyyntö!

Nopeasti apua erilaisiin tilanteisiin

 
Näin Katarina Kause kertoo tiimistään. Vastaavia huipputiimejä on Stellan kaikilla toimintapaikkakunnilla.

Stellalla hoidetaan vuosittain useita asiakkaita, jotka haluavat hoitoa joko ympärivuorokautisesti tai pitkissä jaksoissa päivittäin.

– Meitä on kiitetty osaamisestamme, asenteestamme ja palveluhalukkuudestamme hyvin monenlaisissa tilanteissa. Kehuja olemme saaneet myös palvelun aloittamisen nopeudessa, sillä ympärivuorokautisessakin tapauksessa hoitotiimi on kasassa tavallisesti parissa päivässä, kertoo Stellan terveyspalvelujen palveluesimies Katarina Kause.

Hoitoon voi olla monia tarpeita. Yksi toipuu leikkauksesta, toinen kaipaa tukea puolison poismenon jälkeen ja kolmas haluaa huonokuntoisuudesta huolimatta elää kotonaan omaa elämäänsä luotettavan avun kanssa.

– Sekä asiakkaat että heidän omaisensa ovat kertoneet jopa suorastaan yllättyneensä siitä, miten juuri oikeaa apua on ollutkin saatavilla omien toiveiden mukaan, Katarina sanoo.
 

Näistä palveluista hoito muodostuu

Kotihoidon palvelut vaikka ympäri vuorokauden
 

Kotihoidosta apua arkeen

Kotihoidossa autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Teemme ruokaa, asioimme kaupungilla, huolehdimme lääkehoidosta ja niin edelleen. Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi.

Kotihoitoa tukevat terveyspalveluistamme myös fysioterapia ja jalkahoito

Kotisairaanhoitoa saa vaikka kellon ympäri
 

Sairaanhoito helposti kotona

Kotisairaanhoidossa luotettavat sairaanhoitajamme tuovat kotiin sairaanhoidon palvelut kuten laboratorionäytteiden ottamisen ja vähentävät käyntejä terveysasemalla.

Pääkaupunkiseudulla meiltä saa myös kotisairaalan ja kotilääkärin.

Varaa maksuton suunnittelukäynti

  • Haluatko, että tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille ilman sitoumuksia? Ole hyvä ja täytä lomake tai soita asiakaspalveluumme 010 633 8585

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu