Oikeat sairaalapalvelut omassa kodissa

Stellan kotisairaalassa tuomme hoidon turvallisesti kotiisi. Hoito kotisairaalassa tutkitusti lyhentää sairaanhoidon tarvetta, nopeuttaa normaalielämään palaamista ja vähentää komplikaatioita.

Hoidamme sinua kuin sairaalan vuodeosastolla. Vastaamme vuosittain noin sadasta kotisairaalajaksosta.

Kotisairaalassa voidaan hoitaa hyvin erilaisia sairauksia akuuteista infektioista kroonisiin sairauksiin, kuukausien hoitojaksoista yksittäisiin päiviin. Nimeämme hoitoosi lääkärin, joka käy päivittäin läpi tilanteesi ja ohjaa kotisairaalan hoitoa. Hoidosta vastaavalla lääkärillä on aina aikaa potilaalleen, ja tarvittaessa hän konsultoi spesialisteja. Kotisairaalamme hoitajat ovat kaikki kokeneita alan ammattilaisia, joita koulutetaan säännöllisesti. Kotisairaalan toiminnasta vastaa ylilääkäri Mats Rönnback muiden lääkäriemme kanssa.

Kotisairaalassamme voimme tehdä esimerkiksi diagnostiikkaa seuraamalla muun muassa sokeritasapainoa, sydämen rytmihäiriöiden esiintymistä tai verenpaineen vuorokausivaihteluita pidemmän ajanjakson aikana.

Kotisairaalahoidon hinta vaihtelee hoidon tarpeesta riippuen. Tavanomaisimmissa tapauksissa se on noin 200–400 euroa vuorokaudessa sisältäen esimerkiksi hoitavan lääkärin ja hoitajan kotikäynnit, lääkkeet sekä laboratoriokokeet.

Voimme myös järjestää kotiin hoitovälineet tai autamme niiden hankkimisessa. Kauttamme voit vuokrata esimerkiksi sairaalasängyn, happirikastimen, tippatelineen ja imulaitteen tai hankkia erilaisia hygienia- ja hoitotarvikkeita.

Kotisairaalapalvelumme on saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Jäikö jokin mietittymään? Lue usein kysytyt kysymyksemme »

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

palvelu avoinna arkena klo 9-15

 

Soita 010 633 8585

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

Kotisairaanhoidossa paras lääketieteellinen osaaminen oman kodin rauhassa

Kotisairaalassa hoidamme muun muassa:

  • Suonensisäiset neste-, lääke- ja ravitsemushoidot
  • Palliatiiviset tai saattohoitopotilaat ja tarvittaessa päivystykselliset saattohoitopäätökset
  • Kipupumppu- tai muun kipulääkityksen toteutuksen lääkärin valvonnassa 
  • Verituotteiden annon
  • Tehostetun haavahoidon
  • Leikkausten jälkihoidon

​​​​​​Kotisairaala voi korvata sairaalan vuodeosastohoidon. Voimme aloittaa hoidon suoraan kotonasi ja myös jatkaa sairaalassa aloitettua hoitoa.

 

Ruth on tyytyväinen Stellan kotisairaanhoidon palveluiden käyttäjä

Kotona toipuminen on usein nopeampaa

– Kotisairaala on hyvä vaihtoehto siksi, että toipuminen kotona on usein nopeampaa. Omassa sängyssä nukkuu paremmin, ja kotona on helpompi viettää aikaa läheisten kanssa sekä välttyä sairaalan mahdollisilta tartuntariskeiltä, kertoo Stellan kehityspäällikkö ja sairaanhoitaja Minna Melkko.

Lue juttu: Täydellinen sairaala omaan kotiin – ”Omassa sängyssä nukkuu paremmin” »

Jätä yhteydenottopyyntö