Kotisairaanhoito auttaa toipujaa

Meiltä saat pääkaupunkiseudulla myös influenssa-rokotteen. Rokotekäynnin ja ensimmäisen rokotteen hinta on 133 €. Saat rokotteen samalla käynnillä muille henkilöille hintaan 45 €/kpl.

Kysy lisää terveysneuvonnastamme 010 633 8585, palvelemme arkisin 9-15. 

 

Oletko kotiutumassa sairaalasta tai tarvitseeko läheisesi sairaanhoidollista apua kotiin? Sairaanhoitajamme neuvovat, ohjaavat ja tukevat sekä potilasta että omaisia koko hoidon ajan. Teemme yksittäisiä kotikäyntejä ja autamme pitkäaikaisessa toipumisessa.

Otamme laboratoriokokeet kotona lääkärin lähetteellä ja toimitamme laboratoriovastaukset hoitavalle taholle. Nopea palvelu omassa kodissa säästää aikaa ja jonottamisen vaivan. Myös rokotukset saa meiltä helposti kotona.
 

Vähemmän terveyskeskuskäyntejä ja mahdollisuus sairastaa kotona

Sairaanhoitajiemme tehtäviin kuuluvat muun muassa lääkkeiden annostelu, verinäytteiden ottaminen, pistosten antaminen, haavahoidot sekä asiakkaan terveydentilan ja hyvinvoinnin seuraaminen. Tiivis yhteistyö asiakasta hoitavan lääkärin kanssa varmistaa hoidon suunnitelmallisen jatkuvuuden.

  • Laboratoriokokeet ja EKG
  • Haavahoidot
  • Muisti- ja ravitsemustestit
  • Rokotukset
  • Korvahuuhtelut
  • Katetrin huuhtelu ja vaihdot
  • Nilkkojen valtimopaineet (ABI)
  • Marevan-määritykset (INR)
  • Ompeleiden ja hakasten poistot
  • Holterointi ja vuorokausiverenpaineet

Tarjoamme kotisairaanhoitoa sekä osana kotihoitoa että itsenäisenä palveluna. Kotisairaalamme tarjoaa myös vaativia sairaanhoidon palveluita kuten suonensisäisiä lääkityksiä tai saattohoitoa asiakkaan kotona.

Jätä yhteydenottopyyntö »

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Palvelu avoinna arkisin klo 9-15

 

Soita 010 633 8585

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kotilääkäri Stella

Hinnat alkaen

Kotisairaanhoidon hinnat vaihtelevat viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Tässä alkaen-hinnat toimipisteittäin.

Pääkaupunkiseutu 74 €/h
Lahti 50 €/h
Seinäjoki 46 €/h
Turku 33 € / 0,5 h tai 39 €/h
Kuopio 34 € / 0,5 h tai 48 €/h
Lämmin elämänlaatua parantava hoito omassa kodissa

Kotisairaala

Stellan kotisairaalassa tuomme hoidon turvallisesti kotiin. Hoidamme potilastamme samalla tavalla kuin sairaalan vuodeosaston seinien sisällä. Kotisairaalassamme voimme tehdä esimerkiksi vaativaa diagnostiikkaa seuraamalla muun muassa sokeritasapainoa, sydämen rytmihäiriöiden esiintymistä tai vaikkapa verenpaineen vuorokausivaihteluita pidemmän ajanjakson aikana. Kotisairaalassa voidaan hoitaa hyvin erilaisia sairauksia akuuteista infektioista kroonisiin sairauksiin, kuukausien hoitojaksoista yksittäisiin päiviin.

Lue lisää

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu