Pode helposti kotona – tilaa kotilääkäri

Hoidamme myös koronapotilaita, näissä tapauksissa hinnat alkaen 295 € / käynti. Hintaan sisältyy vasta-aineiden pikatesti. Kysy lisää terveysneuvonnastamme 010 633 8585

Lääkärimme tutkii sinut kotonasi, hotellihuoneessasi tai vaikka työpaikallasi, arvioi tilanteen, määrää oikean lääkityksen ja suunnittelee mahdollisen jatkohoidon. Kotilääkäripalvelun avulla säästyt matkustamisen ja jonottamisen vaivalta.

  • Saat lääkärin luoksesi arkisin ajanvarauksella
  • Lääkärillä on riittävästi aikaa olla luonasi ja käydä tilanteesi läpi
  • Halutessasi haemme sinulle hoidon mukaiset lääkkeet apteekista

Sinun ei tarvitse valmistautua kotilääkärin saapumiseen mitenkään. Lääkärimme soittaa puoli tuntia ennen saapumistaan keskustellakseen kanssasi.

Stellan kotilääkäreissä on yleislääkäreitä sekä eri erikoisalojen lääkäreitä. He paneutuvat potilaan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti ja kiireettömästi. Siksi hoitomme on aina laadukasta.

Onko sinulla hoitokuluvakuutus?
Suuri osa vakuutusyhtiöistä korvaa kotilääkärin käynnistä aiheutuvia kuluja. Jos haluat varmistua asiasta, ota yhteys omaan vakuutusyhtiöösi. Jos haet korvausta vakuutusyhtiöltäsi, pyydä meiltä tarvittavat paperit varatessasi aikaa.

Toimimme pääkaupunkiseudun alueella

HINNAT alkaen 229 € / käynti alle 60 minuuttia.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Palvelu avoinna arkisin klo 9-15

 

Soita 010 633 8585

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

Kotilääkäri Björn von Alfthan tekee 4–5 kotikäyntiä päivässä

Joustavasti ilman kiirettä – kotilääkäri on käynnillä potilastaan varten

Yksi Stellan kotilääkäreistä on Björn von Alfthan (kuvassa). Björn on kokenut yleislääkäri, joka on tehnyt kotilääkärin töitä pian 10 vuoden ajan.

– Kotilääkärin työssä parasta on se, että potilaan luona on aina kunnolla aikaa ja kaikki asiat pystytään käymään rauhassa läpi. Potilas saa kysyä niin paljon kysymyksiä kuin haluaa, Björn kertoo.

Tyypillisen työpäivän aikana Björn käy neljän tai viiden potilaan luona kotona, työpaikalla tai vaikka hotellissa. Jos potilaalta tarvitaan laboratoriotestejä, Björn ottaa ne paikan päällä itse tai kutsuu Stellan sairaanhoitajan näytteenottokäynnille.

– Näytteitä otetaan noin joka neljänneltä tai kolmannelta potilaalta, ja sekin hoituu kätevästi kotona. Joustavuus on tämän työn etu niin potilaalle kuin lääkärillekin, Björn sanoo.

Kotilääkäripalvelumme asiakkaina on kaikenikäisiä ihmisiä

Keitä ovat kotilääkäriemme potilaat?

Kotilääkärimme hoitavat kaikenikäisiä potilaita lapsista ikäihmisiin. Kotilääkäriä käyttävät esimerkiksi:

  • Lapsiperheet. Kun kotona on yksi tai useampi pikku potilas, on helpompi kutsua lääkäri käymään. Lapset antavat myös helpommin tutkia itsensä turvallisissa kotioloissa.
  • Eläkeläiset. Sairaana ei ole mukava matkustaa minnekään. Kun lääkärin kutsuu kotiin, ei tarvitse rasittaa itseään turhaan.
  • Työmatkalaiset. Kotilääkärimme hoitavat myös sairauden yllättämiä työmatkalaisia. Kotilääkärimme voi kutsua hotelliin tai työpaikalle.
  • Stellan kotihoidon asiakkaat. Kotihoidon asiakkaamme ovat jo terveyspalveluidemme käyttäjiä ja voivat luottaa meihin myös lääkäriä tarvitessaan.
  • Stellan kotisairaalan potilaat. Kotilääkärit hoitavat kotisairaalapalvelumme potilaita. Kotisairaalassa potilaat toipuvat tutkitusti nopeammin kuin tavallisessa sairaalassa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu