Kotihoidosta oikea ja luotettava apu arkeen

Stellan kotihoidossa autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

 • Hoitokäyntien pituus vaihtelee lyhyistä käynneistä ympärivuorokautiseen hoivaan.
 • Työntekijämme ovat koulutukseltaan lähihoitajia ja sairaanhoitajia.
 • Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi.
 • Tarvittaessa järjestämme kotiin tarvittavat apuvälineet ja hoitotarvikkeet. Kauttamme voi vuokrata esimerkiksi sairaalasängyn.

Kotihoito sopii ikääntyneiden lisäksi myös omaishoitajan sijaisuuksiin, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille sekä sairaudesta tai leikkauksesta toipuville. Teemme yhteistyötä kunnallisen kotihoidon kanssa.

Suuri osa kotihoidon asiakkaistamme tilaa palvelumme kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Olemme lukuisten kuntien hyväksymä palveluntuottaja ympäri Suomen, ja tarjontamme kasvaa ja laajenee nopealla tahdilla. Kotihoidon lisäksi palvelusetelillä voi hankkia meiltä muun muassa henkilökohtaisen avun palveluita. Lue lisää palvelusetelistä »

Varaa maksuton suunnittelukäynti »

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Palvelu arkena klo 9-14

Soita 010 633 8585

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

Merica Kulikoff asiakaskäynnillä

Omat hoitajat ja leppoisat käynnit

Kotihoidon asiakkaiden kaksi yleisintä toivetta on tutut hoitajat ja kiireettömät käynnit. Siksi asiakkaillemme nimetyillä omahoitajillamme on aina aikaa vaikka pelkkään rupatteluun.

– Hoitajillamme ei ole kiire ehtiä seuraavaan paikkaan, sillä olennainen osa työtä on viettää aikaa yhdessä asiakkaan kanssa ja keskustella yhtä lailla pienistä kuin isommistakin asioista. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa huomioiduksi. Siitä kiittävät myös asiakkaamme omaiset, jotka saavat läheisensä hoitoon luotettavien ammattilaisten osaamisen.

– Meihin on helppo tutustua maksuttomalla suunnittelukäynnillä. Meidät voi kutsua kotiin keskustelemaan kotihoidon tarpeista, ja tarpeiden perusteella teemme henkilökohtaisen ja maksuttoman suunnitelman, jolla me voisimme tarjota sujuvamman arjen ja onnellisemman elämän.

hoitaja-ja-asiakas-pihalla-nauravat v2

Kotitalousvähennys

Kun kotihoidon kustantaa itselleen tai omalle vanhemmalleen tai isovanhemmalleen, voi kotihoidon maksuista tehdä 40 %:n kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vähennyksen voi tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Hinnat itse maksettaessa

Kotihoidon hinnat itse palvelumme maksaville yksityisasiakkaille vaihtelevat paikkakunnan, viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Palvelusetelin saaneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan terveyspalveluiden asiakaspalveluumme numerossa 044 745 5300.

Varaa maksuton suunnittelukäynti »

" data-gtm-yt-inspected-6083280_101="true" id="261891997">

”Päivän kohokohta ovat asiakkaat ja keskustelut heidän kanssaan"

Kotihoidon työntekijämme ovat lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutuksen saaneita ammattilaisia, joille asiakkaiden auttaminen ja helpomman elämän mahdollistaminen on sydämen asia.

Pidämme huolta, että työntekijämme voivat tehdä työtään kiireettömästi ja huolellisesti, niin että asiakkaamme saavat meiltä parasta mahdollista palvelua.

Kotihoidon hoitokäynneillä voidaan tehdä kaikenlaista, vaikka ulkoilua yhdessä

Mitä teemme kotihoidon käynneillä?

 • Avustamme aamu- ja iltatoimissa.
 • Huolehdimme lääkityksestä.
 • Laitamme ruokaa ja huolehdimme ravitsemuksesta.
 • Autamme asiakkaita hygienian hoidossa ja WC-käynneissä.
 • Avustamme vaatehuollossa.
 • Asioimme kaupassa ja kaupungilla asiakkaan kanssa tai puolesta.
 • Ulkoilemme yhdessä asiakkaan kanssa.
 • Lähdemme saattajaksi esimerkiksi lääkäriin tai teatteriin.
 • Pesemme ja silitämme pyykit.
 • Olemme läsnä ja vietämme aikaa yhdessä vaikkapa ristikoita ratkoen.
Hyvässä kotihoidossa elämästä tulee helpompaa

Ratkaisu arjen haasteisiin

Autamme kodin askareissa ja kotisairaanhoidossa, mutta teemme paljon muutakin. Asiakas saa kotiinsa juuri sellaisia palveluita, joita tarvitsee ja haluaa. Kotihoito voi tarjota asiakkaalle myös seuraa ja virkistystä hänen omien tarpeidensa mukaan.

Tarjoamme palveluja paitsi ikäihmisille, myös vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, pitkäaikaissairaille ja lapsiperheille.

Varaa maksuton suunnittelukäynti »

Kotihoidon lisäpalveluilla asiakas saa kattavat palvelut helposti omassa kodissaan

Yksilöllisiä kotihoidon lisäpalveluita

Tarjoamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisia lisäpalveluita hoivakodeissa, palvelutaloissa ja omissa kodeissaan asuville asiakkaille. Palvelut täydentavat muuta hoitoa ja hoivaa.

Lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi kotikuntoilu ja jumppa, yhdessä tehty kauppareissu tai vaatehuolto.

Lisäksi kotihoitaja voi lähteä asiakkaan seuraksi vaikkapa ulkoilemaan, lääkärikäynnille, teatteriin tai tapahtumiin kodin ulkopuolelle.

Tueksi terveyspalvelut helposti kotiin

Fysioterapia

Kun on ongelmia liikkumisessa tai tarvitsee kuntoutusta loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen, fysioterapiaa voi saada myös helposti kotioloissa. Se edistää toimintakykyä, liikkumista ja omatoimisuutta. Stellan fysioterapeutit auttavat kuntoutumisessa ja vetreyden ylläpitämisessä kodin ominaisuudet ja tarpeet huomioiden.

kotihoito

Haluaisitko töihin kotihoitoon tai kotisairaanhoitoon?

Stella kasvaa jatkuvasti ja tarvitsemme lisää lämpimiä ja ammattitaitoisia työntekijöitä niin kotihoidon, kotisairaanhoidon kuin henkilökohtaisen avun palveluihin.

Tule meille tekemään Suomen asiakasystävällisimpiä kotipalveluja!

Katso avoimet työpaikkamme Stellan iloisessa tiimissä »

Varaa maksuton suunnittelukäynti

 • Varaa maksuton kotihoidon suunnittelukäynti täyttämällä lomake tai soittamalla numeroon 010 633 8585
 • Jäikö jokin mietityttämään? Katso täältä kotihoidon usein kysytyt kysymykset.

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu