Fysioterapia ja kuntoutus helposti luoksesi

 
Onko sinulla ongelmia liikkumisessa tai tarvitsetko kuntoutusta? Fysioterapia edistää toimintakykyä, liikkumista ja omatoimisuutta.

Stellan fysioterapeutit voit kutsua helposti luoksesi. Fysioterapeuttimme tekee sinulle yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen toimintakyvyn kartoituksen ja laatii henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja ohjeet.

Meidät voi tilata oman kodin lisäksi myös esimerkiksi palvelutaloon tai sairaalaosastolle. Omassa elinympäristössä annettu fysioterapia yhdistää hoidon tehokkaasti omaan arkeen.

Fysioterapiamme voi sisältää:

  • ohjausta ja neuvontaa
  • tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaa
  • terapeuttista harjoittelua
  • manuaalista terapiaa
  • lymfaterapiaa
  • tukisukkien mittaamista ja tilaamista
  • fyysisen toimintakyvyn testaamista
  • leikkauksen jälkeen kuntouttamista
  • hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoitamista

Olemme erikoistuneet ikäihmisten fysioterapiaan, mutta palvelemme kattavasti kaikenikäisiä asiakkaita. Arvioimme myös apuvälineiden tarpeen ja avustamme tarvittaessa niiden hankinnassa.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 010 633 8585

Jätä yhteydenottopyyntö!

Fysioterapian saa helposti kotiin

Kotiin tuotavan fysioterapian hinnat alkaen

Pääkaupunkiseutu 94 €/h
Lahden seutu 65 € / 30 min

 

Lääkärin lähetteellä hinnoista saa Kela-korvauksen. Fysioterapian voi maksaa myös Lotta Svärd Säätiön myöntämällä maksusitoumuksella.

Fysioterapia kotona edistää toimintakykyä ja kotona pärjäämistä

Miksi fysioterapia kannattaa tilata kotiin?

Omassa kodissa tehtynä fysioterapialla on erityinen merkitys. Asiakkaan kotioloissa fysioterapeutti voi suunnitella fysioterapian asiakkaan arkielämään vaikuttavan ympäristön mukaan ja sitä hyödyntäen.

– Kotona saattaa olla esimerkiksi portaita, kynnyksiä tai vaikka maton reunuksia, jotka voivat vaikeuttaa liikkumista. Fysioterapeutin kanssa niissäkin voi harjoitella turvallisesti, ja esimerkiksi portaiden nousu on erinomainen tapa vahvistaa jalkojen lihasvoimaa. Myös tuolit ja keittiön tasot voivat olla helposti otettavissa osaksi arjen harjoittelua, sanoo Stellan vastaava fysioterapeutti Anu Ravanne.

Kotona tehtävä fysioterapia hyödyttää kaikenikäisiä asiakkaita, mutta erityistä hyötyä siitä on ikäihmisille.

– Ikäihmisillä harjoittelussa ei keskitytä koskaan vain yhteen, tiettyyn asiaan, vaan otetaan huomioon koko ihminen ja hänen toimintakykynsä onnellisemman elämän mahdollistamiseksi, Anu kertoo.

”Aluksi on tärkeää tutustua puolin ja toisin”

Liikunta, terveys ja ihmisten auttaminen. Ne kolme seikkaa olivat Anu Ravanteella mielessä, kun hän pohti, mitä hän haluaa tehdä isona.

– Ihmistä voi tarkastella niin monesta näkökulmasta. Fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi tukevat toisiaan ja muodostuvat lukemattomasta määrästä erilaisia asioita, Anu sanoo.

Niinpä Anusta tuli fysioterapeutti. Yli 10-vuotisella työurallaan hän on oppinut paljon ihmisistä, liikkumisesta ja innostamisesta.

– Aluksi on tärkeää tutustua puolin ja toisin, jotta asiakas oppii luottamaan fysioterapeuttiinsa ja fysioterapeutti löytämään asiakasta motivoivat, usein hyvin yksilölliset tavoitteet. Tavoitteita kannattaa olla useampi, eli joukko pieniä välitavoitteita ja sitten yksi iso päätavoite. Jollekin tavoite voi olla vaikka jaksaa kävellä itse kesätorille, Anu kertoo.

Fysioterapeutti Anu Ravanne
”Se on sitä onnellisempaa elämää.”

Anu on Stellan pääkaupunkiseudun vastaava fysioterapeutti ja koulutukseltaan myös terveystieteiden maisteri.

– Olen viihtynyt Stellalla hyvin. Täällä pystyy hyvin yhdistämään asiakastyön tekemisen palvelun kehittämiseen. Haluamme tuoda aina uutta, tutkittua tietoa päivittäiseen käytännön työhömme ja auttaa asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti.

Moni kyllä tietää, että liikkuminen on tärkeää terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi, mutta yksin tieto siitä saa harvoin ketään liikkeelle.

– Lihasten lisäksi pitäisi aina muistaa aivot ja ystävät. Liikkeelle lähtemällä näkee tuttuja useammin, pysyy virkeämpänä ja voi henkisesti paremmin, eli fyysinen kunto ja lihasvoima tukevat henkistä hyvinvointia. Se on sitä onnellisempaa elämää, jota me Stellalla asiakkaillemme haluamme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu