Avoimet työpaikat

Stella etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä iloisiin tiimeihimme. Kasvamme kovalla vauhdilla, joten liity mukaan hymyilevään joukkoomme! Haemme jatkuvasti hymyileviä työntekijöitä kotisiivouksen, terveyspalveluiden ja turvalaitteiden tiimeihimme.

Avoimet työpaikat

Palveluseteli

Palvelusetelillä voi hankkia esimerkiksi siivouksen ja kotihoidon palveluita. Palveluseteli on rahanarvoinen maksusitoumus, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Stella toimii palveluntuottajan monella kunnalla palvelusetelin kautta.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voit tehdä kotona tai kesämökillä teettämästäsi kotitaloustyöstä. Sellaista on esimerkiksi kotihoito, siivous ja remontointi. Lue kattava tietopaketti ja ala hyödyntää etua.

Lue lisää

Kokemuksia Stellasta

Miten me Stellalla olemme onnistuneet olemaan asiakkaillemme iloksi ja avuksi? Entä millaista on olla Stellalla töissä? Kymmenillä tuhansilla suomalaisilla on kokemuksia Stellan palveluista, joten katso, kuuntele ja lue, mitä meistä ollaan mieltä. 

Lue lisää

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme, palvelusetelistä, laskuista tai yleisesti kotisiivouksesta? Löydät vastauksia usein kysyttyä -osiostamme. Voit myös esittää kysymyksiä!

Usein kysyttyä

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Stellan uutiskirjeen saat sähköpostiisi vinkkejä ja lisätietoa sinua kiinnostavista palveluista sekä ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista tarjouksista. Arvomme kuukausittain kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken Stella-lahjakortin.

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan

Vastuu ihmisestä

Olemme tehneet vastuullisuuslupauksen: ”Kannamme vastuun ihmisestä”. Teemme vastuullisuustyötä monin tavoin – päivittäin arjen aherruksena ja aika ajoin isommin tempaisten. Haluamme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo ymmärtää vastuullisuustyömme merkitys.

Lue lisää

Stellan tarina

Tutustu Stellaan yrityksenä tarinamme, arvojemme ja avainhenkilöidemme kautta. 

Lue lisää

Medialle

Tiedostoja, yhteystietoja ja Stellan esittely. Vastaamme mielellämme lehdistön yhteydenottoihin. 

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jäikö jokin mietitytämään? Ota yhteyttä, niin löydetään vastaus yhdessä – palvelemme mielellämme.

Ota yhteyttä

Kilpailut ja arvonnat

Stellan järjestämät kilpailut ja onnilliset voittajat löydät täältä helposti! Voit myös osallistua jatkuviin kilpailuihin täältä, kuten uutiskirjeemme tilaajien kesken arvottavaan kotisiivoukseen. Tilaa uutiskirje »

Lue lisää

Yleistä tietosuojasta

Miten käsittelemme henkilötietoja ja suojelemme tietosuojaasi päivittäisessä työssämme? Lue tietosuojaselosteemme ja ota tarvittaessa yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteydenottopyyntö!