Avoimet työpaikat

Stella etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä iloisiin tiimeihimme. Kasvamme kovalla vauhdilla, joten liity mukaan hymyilevään joukkoomme! Haemme jatkuvasti hymyileviä työntekijöitä terveyspalveluiden ja henkilökohtaisen avun tiimeihimme.

Avoimet työpaikat

Palveluseteli

Palvelusetelillä voi hankkia esimerkiksi kotihoidon ja henkilökohtaisen avun palveluita. Palveluseteli on rahanarvoinen maksusitoumus, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Stella toimii palveluntuottajana monella kunnalla palvelusetelin kautta.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voit tehdä kotona tai kesämökillä teettämästäsi kotitaloustyöstä. Sellaista on esimerkiksi kotihoito ja remontointi. Lue kattava tietopaketti ja ala hyödyntää etua.

Lue lisää

Vastuu ihmisestä

Olemme tehneet vastuullisuuslupauksen: ”Kannamme vastuun ihmisestä”. Teemme vastuullisuustyötä monin tavoin – päivittäin arjen aherruksena ja aika ajoin isommin tempaisten. Haluamme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo ymmärtää vastuullisuustyömme merkitys.

Lue lisää

Stellan tarina

Tutustu Stellaan yrityksenä tarinamme, arvojemme ja avainhenkilöidemme kautta. 

Lue lisää

Medialle

Tiedostoja, yhteystietoja ja Stellan esittely. Vastaamme mielellämme lehdistön yhteydenottoihin. 

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä, niin löydetään vastaus yhdessä – palvelemme mielellämme.

Ota yhteyttä

Yleistä tietosuojasta

Miten käsittelemme henkilötietoja ja suojelemme tietosuojaasi päivittäisessä työssämme? Lue tietosuojaselosteemme ja ota tarvittaessa yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteydenottopyyntö!