Stella Nummelassa

Palvelemme kirkkonummelaisia pääkonttoriltamme Helsingin Ruoholahdesta.

Asiakaspalvelu 020 768 9788
Fax 010 633 8580

Stella Kotipalvelut Oy
Länsisatamankatu 16
00180 Helsinki

Saammeko olla avuksi?

Hanni Ijäs - Pääkaupunkiseudun kotisiivous

”Onni syntyy usein hyvässä arjessa, ja sen puolesta me tulemme töihin joka päivä. Kun kotona on helpompaa, maistuu elämä mukavammalta. Vähemmän stressiä tietää enemmän intoa tehdä sellaisia asioita, joista saa iloa ja voimaa.”

– Hanni Ijäs, kotisiivouksen vetäjä

Katarina Kause - Stellan terveyspalvelut

”Tyytyväisiä asiakkaita saadaan luotettavilla ja osaavilla ammattilaisilla, ihan niin kuin näillä meidän stellalaisilla täällä. Tiedämme, että asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja haluamme olla luottamuksen arvoisia ihan jokaisella käynnillä.”

– Katarina Kause, terveyspalvelujen palveluesimies

 Kotisiivous ja muuttosiivous Nummelassa

Kotisiivous ja muuttosiivous Nummelassa

Stella on siivonnut läntisella Uudellamaalla koteja jo 20 vuoden ajan. Ammattitaitoiset kotisiivoojamme tekevät arjesta helpompaa ja elämästä parempaa pitämällä kotisi kunnossa.

Muuttajan kannattaa tilata muuttosiivous niin vanhaan kuin uuteen kotiin, jotta muuttaminen sujuu ja aikaa säästyy mukavampiin juttuihin – kuten sisustamiseen.

Muista 50 %:n kotitalousvähennys!

Tilaa kotisiivous

Lastenhoito Nummelassa

Lastenhoito Nummelassa

Lastenhoitajamme pitävät huolta lapsistasi sovitusti vaikka samanaikaisesti naapurin lasten kanssa. Lastenhoitajan voit tilata myös häihin tai muihin juhliin viihdyttämään lapsia.

Kun tärkeimpäsi sairastaa, työn ja arjen helpottamiseksi voit hyödyntää sairaan lapsen hoitopalveluamme pitämään huolta toipilaasta.

Lastenhoitopalveluistamme voit saada 50 % vähennyksen kotitalousvähennyksellä.

Tilaa lastenhoito

Kotihoito Nummelassa

Kotihoito Nummelassa 

Tarjoamme nummelalaisille kotihoidon, kotisairaanhoidon ja kotilääkäreiden palveluita helposti kotiin. Meiltä voit tilata myös kotilääkärin käymään luonasi hoitamassa vaikka koko perheen kerralla!

Kotihoidosta on mahdollista saada 50 % vähennys verotuksesta!

Kotiin voit tilata meiltä:

 

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Nummelassa

Turvapuhelin Nummelassa 

Turvalaitepalvelumme antavat mielenrauhaa käyttäjälle ja omaisille. Turvakellon ja turvapuhelimen avulla on helppo hälyttää apua napin painalluksella. Yhteydenotto menee suoraan Stellan hälytyskeskukseen, joka palvelee jokaisena vuorokauden aikana.

Tilaa turvapuhelin