Stella Naantalissa

Palvelemme naantalilaisia Turun-toimistoltamme. Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Kotisiivous 044 769 0408
Kotihoito 044 522 1165

Stella Kotipalvelut Oy
Artturinkatu 2
20200 Turku

Pasi Rouvali

Saammeko auttaa?

”Terveyden, siisteyden ja kaiken kattavan hyvinvoinnin puolesta teemme töitä ihan joka päivä. Meillä on hieno porukka ammattilaisia, joista on taatusti apua monenmoisissa elämäntilanteissa kaikenikäisille naantalilaisille.”

– Pasi Rouvali, yksikön vetäjä Varsinais-Suomessa

 Kotisiivous ja muuttosiivous Naantalissa

Kotisiivous ja muuttosiivous Naantalissa

Siivoamme asiakkaidemme koteja Naantalissa pitkän kokemuksen tuomalla laadulla ja varmuudella. Kotisiivoojamme ovat siivouksen ammattilaisia ja tekevät arjestasi sujuvampaa huolehtimalla kotisi kunnossapidosta.

Muutto uuteen osoitteeseen on vaivattomampaa, sillä hoidamme myös muuttosiivouksen niin vanhassa kuin uudessakin osoitteessasi.

Muistathan, että saat kotitalousvähennyksen kotipalveluistamme.

Tilaa kotisiivous

Kotihoito Naantalissa

Kotihoito Naantalissa

Oli kyse sitten kotihoidosta, kotisairaanhoidosta tai kotisairaalasta, tuomme palvelut helposti omaan kotiisi. Palvelualueemme ulottuu aina Turusta lähikuntiin.

Palvelemme myös palvelusetelillä. Omalla kustannuksella kotihoidon palvelujen hyödyntäminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Naantalissa

Turvapuhelin Naantalissa

Naantalin turvapuhelinasiakkaita palvelee Stellan oma hälytyskeskus vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on antamassa turvaa itsenäiselle kotona asumiselle.

Turvapuhelinlaitteeksi voi valita kotikäyttöön tarkoitetun tavallisen turvapuhelimen tai paikantavan turvakellon, joka on samalla täydellinen turvapuhelin sekä GPS-teknologialla toimiva paikantava turvalaite.

Tilaa turvapuhelin

Palveluseteli Naantalissa – kysy lisää tai tilaa

Olemme Naantalin kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja. Kaikenikäiset asiakkaamme saavat meiltä lämmintä ja luotettavaa hoitoa.

Palvelusetelipalvelumme:

Onko sinulla kysyttävää palvelusetelistä tai palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä lomakkeella.