Stellasta – meistä

 

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa vaivattomuutta kotisiivoukseen, toinen kotihoitoa, kolmas turvaa kotona asumiseen ja neljäs kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme, että hoidamme ihmisen ja kodin.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo 1500 terveydenhoidon ja kotisiivouksen ammattilaista.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Stellalla on lastenhoidosta turvapuhelimiin

Asiakkaat

Asiakkaanamme on 220 kuntaa ja vuosittain saamme auttaa noin 55 000 suomalaista heidän omassa kodissaan.

Tuotamme palveluita kuluttaja-asiakkaille yksityisinä palveluina sekä kuntien kumppanina esimerkiksi palvelusetelillä tai suoralaskutteisena palvelutuotantona. Siksi tärkeimpiä asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomessa asuvat ikään, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Stellalaiset tekevät arjesta sujuvampaa ja elämästä helpompaa kotisiivouksella

Stellalaiset

Työllistämme jo 1500 terveydenhoidon ja kotipalvelujen ammattilaista. Suurimpia stellalaisten ammattiryhmiä ovat kotisiivoojat, sairaanhoitajat ja lähihoitajat. Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme!

Henkilöstön hyvinvointi ja motivaatio ovat meille hyvin tärkeä asia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta vain, kun työntekijöillämme ovat ammattitaito, asenne sekä sitoutuminen kunnossa.

Katso avoimet työpaikat sekä lisätietoa Stellalla työskentelystä »

Lämpimät ja huolehtivat hoitajat luotettavaan kotihoitoon

Vastuu ihmisistä

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu, ja Stella onkin 100-prosenttisesti suomalainen yhtiö. Stellan omistajia ovat Intera Partners, Teollisuussijoitus ja Stellan toimiva johto.

Me hoidamme vanhuksia ja perheen lapsia. Meillä on ihmisten kotien avaimet. Me puhumme vuosittain yli miljoona tärkeää terveyteen liittyvää puhelua hälytyskeskuksessamme. Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Vuoden jokaisena päivänä. Siksi myös vastuullisuustyömme kiteytyy lupaukseen sosiaalisesta vastuusta. Lupaamme kantaa vastuun ihmisestä.

Tällainen on Stella

Vuosittaiset avainluvut

  • Asiakkaana 220 kuntaa
  • Noin 55000 asiakasta
  • Vuonna 2019 yli 1 miljoonaa asiakaskäyntiä
  • Hälytyskeskus-puheluita yli 1 miljoonaa
  • Liikevaihto noin 35 milj € vuonna 2019
  • Työllistämme 1500 ammattilaista

Johtoryhmä

Jarno Karhinen

Jarno Karhinen

Toimitusjohtaja, talousjohtaja

0400 976 906

jarno.karhinen@stella.fi

Maria Erkheikki-Kurtti

Maria Erkheikki-Kurtti

Liiketoimintajohtaja, terveyspalvelut

040 529 4126

maria.erkheikki-kurtti@stella.fi

Juhani Kenttälä

Juhani Kenttälä

Henkilöstöjohtaja

044 223 2844

juhani.kenttala@stella.fi

Muut yhteystiedot

Potilasasiamies tiedottaa potilaan oikeuksista ja avustaa tarvittaessa ristiriitatilanteissa. Stellan terveyspalveluiden potilasasiamiehenä toimii Arto Niskanen.

Arto Niskanen

Arto Niskanen

HR Business Partner ja potilasasiamies

050 430 4484

arto.niskanen@stella.fi