Stellasta – meistä

 

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa kotihoitoa, toinen henkilökohtaista apua arkeen ja kolmas kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme onnellisemman elämän omassa kodissa.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edellä kävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo 1700 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avun ammattilaista.

Joulukuussa 2021 Stella sai uuden omistajan, kun Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetusalan yritys 9lives osti Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan. Suomalaisomisteinen 9lives on erikoistunut vaativiin terveydenhuollon liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Yhdessä 9livesin ja Stellan tavoitteena on olla vuonna 2025 Pohjois-Euroopan johtava sosiaali- ja terveydenhuollon liikkuvien hoitajakeskeisten lähipalvelujen tarjoaja. 

 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Stella Pitsku by George Atanassov

Asiakkaat

Saamme joka kuukausi auttaa noin 2 000 suomalaista heidän omassa kodissaan.

Tuotamme palveluita kuluttaja-asiakkaille yksityisinä palveluina sekä kuntien kumppanina esimerkiksi palvelusetelillä tai suoralaskutteisena palvelutuotantona. Siksi tärkeimpiä asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomessa asuvat ikään, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

hoiva+kävelyllä-2

Stellalaiset

Työllistämme jo 1700 terveydenhoidon ja kotipalvelujen ammattilaista. Suurimpia stellalaisten ammattiryhmiä ovat lähihoitajat, sairaanhoitajat ja henkilökohtaiset avustajat. Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme!

Henkilöstön hyvinvointi ja motivaatio ovat meille hyvin tärkeä asia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta vain, kun työntekijöillämme ovat ammattitaito, asenne sekä sitoutuminen kunnossa.

Katso avoimet työpaikat sekä lisätietoa Stellalla työskentelystä »

Lämpimät ja huolehtivat hoitajat luotettavaan kotihoitoon

Vastuu ihmisistä

Me hoidamme vanhuksia ja avustamme asiakkaitamme arjen askareissa. Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia, vuoden jokaisena päivänä. Siksi myös vastuullisuustyömme kiteytyy lupaukseen sosiaalisesta vastuusta. Lupaamme kantaa vastuun ihmisestä. Lisäksi meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu.

Vuosittaiset avainluvut

  • Noin 2000 asiakasta
  • Liikevaihto noin 24 milj € vuonna 2020
  • Työllistämme 1700 ammattilaista

Liiketoimintajohto

Timo Koistinen

Liiketoimintajohtaja, terveyspalvelut

timo.koistinen@9lives.fi

Muut yhteystiedot

Potilasasiamies tiedottaa potilaan oikeuksista ja avustaa tarvittaessa ristiriitatilanteissa. Stellan terveyspalveluiden potilasasiamiehenä toimii Riina Fredriksson.

Riina Fredriksson

Palveluvastaava ja potilasasiamies

050 564 0787

riina.fredriksson@stella.fi