Stellasta – meistä

 

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa kotihoitoa, toinen henkilökohtaista apua arkeen ja kolmas kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme onnellisemman elämän omassa kodissa.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo 1700 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avun ammattilaista.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Stella Pitsku by George Atanassov

Asiakkaat

Saamme joka kuukausi auttaa noin 2 000 suomalaista heidän omassa kodissaan.

Tuotamme palveluita kuluttaja-asiakkaille yksityisinä palveluina sekä kuntien kumppanina esimerkiksi palvelusetelillä tai suoralaskutteisena palvelutuotantona. Siksi tärkeimpiä asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomessa asuvat ikään, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

hoiva+kävelyllä-2

Stellalaiset

Työllistämme jo 1700 terveydenhoidon ja kotipalvelujen ammattilaista. Suurimpia stellalaisten ammattiryhmiä ovat lähihoitajat, sairaanhoitajat ja henkilökohtaiset avustajat. Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme!

Henkilöstön hyvinvointi ja motivaatio ovat meille hyvin tärkeä asia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta vain, kun työntekijöillämme ovat ammattitaito, asenne sekä sitoutuminen kunnossa.

Katso avoimet työpaikat sekä lisätietoa Stellalla työskentelystä »

Lämpimät ja huolehtivat hoitajat luotettavaan kotihoitoon

Vastuu ihmisistä

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu, ja Stella onkin 100-prosenttisesti suomalainen yhtiö. Stellan omistajia ovat Intera Partners, Teollisuussijoitus, Posti Group Oyj  ja Stellan toimiva johto.

Me hoidamme vanhuksia ja avustamme asiakkaitamme arjen askareissa. Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Vuoden jokaisena päivänä. Siksi myös vastuullisuustyömme kiteytyy lupaukseen sosiaalisesta vastuusta. Lupaamme kantaa vastuun ihmisestä.

Vuosittaiset avainluvut

  • Noin 2000 asiakasta
  • Liikevaihto noin 24 milj € vuonna 2020
  • Työllistämme 1700 ammattilaista

Johtoryhmä

Jarno Karhinen

Jarno Karhinen

Toimitusjohtaja, talousjohtaja

0400 976 906

jarno.karhinen@stella.fi

Maria Erkheikki-Kurtti

Maria Erkheikki-Kurtti

Liiketoimintajohtaja, terveyspalvelut

maria.erkheikki-kurtti@stella.fi

Juhani Kenttälä

Juhani Kenttälä

Henkilöstöjohtaja

044 223 2844

juhani.kenttala@stella.fi

Muut yhteystiedot

Potilasasiamies tiedottaa potilaan oikeuksista ja avustaa tarvittaessa ristiriitatilanteissa. Stellan terveyspalveluiden potilasasiamiehenä toimii Silla Tenkula-Taskinen.

Silla Tenkula-Taskinen

Service Development Manager ja potilasasiamies

044 724 2241

silla.tenkula-taskinen@stella.fi