Tätä on Stella Kotipalvelut Oy

 
Stella on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään sujuvaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Seinäjoella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Suurin palvelualueemme on terveydenhoidon palvelut kuten kotihoito ja kotisairaanhoito. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen avustamisen palveluita usealle paikkakunnalle.

  • Noin 2000 asiakasta
  • Liikevaihto noin 24 milj € vuonna 2020
  • Työllistämme 1700 ammattilaista

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa kotihoitoa, toinen henkilökohtaista apua arkeen ja kolmas kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme onnellisemman elämän omassa kodissa.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo yli 1700 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avustamisen ammattilaista. 

Joulukuussa 2021 Stella sai uuden omistajan, kun Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetusalan yritys 9lives osti Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan. Suomalaisomisteinen 9lives on erikoistunut vaativiin terveydenhuollon liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Yhdessä 9livesin ja Stellan tavoitteena on olla vuonna 2025 Pohjois-Euroopan johtava sosiaali- ja terveydenhuollon liikkuvien hoitajakeskeisten lähipalvelujen tarjoaja.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Kuvamateriaalit

Kotihoito: Käsi kädessä

Kotihoito: Ulkona kävelyllä

Kotilääkäri

Fysioterapeutti: Portaissa

Kotihoito: Läsnä hetkessä

Stella sosiaalisessa mediassa