Tätä on Stella Kotipalvelut Oy

 
Stella on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään sujuvaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Seinäjoella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Suurin palvelualueemme on terveydenhoidon palvelut kuten kotihoito ja kotisairaanhoito. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen avustamisen palveluita usealle paikkakunnalle.

  • Noin 2000 asiakasta
  • Liikevaihto noin 24 milj € vuonna 2020
  • Työllistämme 1700 ammattilaista

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa kotihoitoa, toinen henkilökohtaista apua arkeen ja kolmas kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme onnellisemman elämän omassa kodissa.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo yli 1700 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avustamisen ammattilaista. Stellan omistajat ovat pääomasijoitusyhtiö Intera Partners, Tesi, Posti Group Oyj ja yhtiön toimiva johto.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Lisätietoja

Jarno Karhinen

Jarno Karhinen

Toimitusjohtaja, talousjohtaja

0400 976 906

jarno.karhinen@stella.fi

Kuvamateriaalit

Maria Erkheikki-Kurtti

Kotihoito: Käsi kädessä

Kotihoito: Ulkona kävelyllä

Kotilääkäri

Kotihoito: Hymy huulilla

Fysioterapeutti: Portaissa

Kotihoito: Läsnä hetkessä

Stella sosiaalisessa mediassa