Tätä on Stella Kotipalvelut Oy

 
Stella on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään sujuvaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Seinäjoella, Turussa, Hyvinkäällä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Suurin palvelualueemme on terveydenhoidon palvelut kuten kotihoito ja kotisairaanhoito. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen avustamisen sekä kotisiivouksen palveluita usealle paikkakunnalle.

  • Noin 7000 asiakasta
  • Liikevaihto noin 24 milj € vuonna 2020
  • Työllistämme 2000 ammattilaista

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa vaivattomuutta kotisiivoukseen, toinen kotihoitoa, kolmas henkilökohtaista apua arkeen ja neljäs kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme, että hoidamme ihmisen ja kodin.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo yli 1200 terveydenhoidon ja kotisiivouksen ammattilaista. Stellan omistajat ovat pääomasijoitusyhtiö Intera Partners, Tesi, Posti Group Oyj ja yhtiön toimiva johto.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Lisätietoja

Jarno Karhinen

Jarno Karhinen

Toimitusjohtaja, talousjohtaja

0400 976 906

jarno.karhinen@stella.fi

Kuvamateriaalit

Maria Erkheikki-Kurtti

Kotisiivous: Koko kodin hoitoa

Kotihoito: Käsi kädessä

Turvapuhelin

Kotihoito: Ulkona kävelyllä

Kotilääkäri

Kotihoito: Hymy huulilla

Fysioterapeutti: Portaissa

Kotihoito: Läsnä hetkessä

Kotisiivous: Stellan autot ja ihmiset ovat kaupungilla tuttu näky

Kotisiivous: Puhdasta jälkeä koko kodissa

Stella sosiaalisessa mediassa