Stella Lohjalla

Palvelemme lohjalaisia pääkonttoriltamme Helsingin Ruoholahdesta.

Asiakaspalvelu 020 768 9788
Fax 010 633 8580

Stella Kotipalvelut Oy
Länsisatamankatu 16
00180 Helsinki

Saammeko olla avuksi?

Hanni Ijäs - Pääkaupunkiseudun kotisiivous

”Onni syntyy usein hyvässä arjessa, ja sen puolesta me tulemme töihin joka päivä. Kun kotona on helpompaa, maistuu elämä mukavammalta. Vähemmän stressiä tietää enemmän intoa tehdä sellaisia asioita, joista saa iloa ja voimaa.”

– Hanni Ijäs, kotisiivouksen vetäjä

Katarina Kause - Stellan terveyspalvelut

”Tyytyväisiä asiakkaita saadaan luotettavilla ja osaavilla ammattilaisilla, ihan niin kuin näillä meidän stellalaisilla täällä. Tiedämme, että asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja haluamme olla luottamuksen arvoisia ihan jokaisella käynnillä.”

– Katarina Kause, terveyspalvelujen palveluesimies

 Kotisiivous ja muuttosiivous Lohjalla

Kotisiivous ja muuttosiivous Lohjalla

Stellan ammattitaitoiset kotisiivoojat tekevät lohjalaisten asiakkaidemme arjesta helpompaa pitämällä huolta heidän kodeistaan laadulla ja varmuudella. Pesemme myös ikkunasi!

Muistathan, että kotisiivouksesta voit tehdä kotitalousvähennyksen!

Tilaa kotisiivous

Kotihoito Lohjalla

Kotihoito Lohjalla 

Stella tuo kattavat kotihoidon palvelut lohjalaisten koteihin. Kotihoidossa palvelemme juuri niissä asioissa, joissa asiakkaamme apua tarvitsee.

Kutsukaa meidät käymään maksuttomalle ja sitoumuksettomalle suunnittelukäynnille, jonka jälkeen voitte rauhassa tutustua yhdessä tekemäämme palvelusuunnitelmaan.

Kotihoidon palveluista voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen! 

 

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Lohjalla

Turvapuhelin Lohjalla 

Turvalaitepalvelumme tuovat mielenrauhaa niin käyttäjälle kuin omistajallekin. Turvapuhelin ja turvakello hälyttävät apua napin painalluksella, josta hälytys menee suoraan ympärivuorokautisesti palvelevaan Stellan hälytyskeskukseen.

Tilaa turvapuhelin