Luotettava lastenhoitaja kotiin tai juhlapaikalle

 
Kun sinulla on menoja, tilaa meiltä lapsellesi hyvää hoitoa. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme huolehtivat lapsistasi ohjeidesi mukaisesti vaikkapa viikoittaisen harrastuksesi ajan. Järjestämme hoitajan juuri perheenne tarpeisiin sopivasti.

Voit tilata lastenhoidon myös yhdessä toisten perheiden kanssa.

Lisäksi lastenhoitajamme voivat viihdyttää pikkuvieraita erilaisissa tapahtumissa kuten häissä ja perhejuhlissa. Hoitajamme voivat tuoda toiminta- ja leikkivälineet mukanaan.

Tilaa lastenhoitaja tai jätä yhteydenottopyyntö »

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 020 768 9777

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

Miksi tilaisin lastenhoitajan

”Miksi tilaisin lastenhoitajan?”

On monta hyvää syytä tilata lapselle luotettava ja turvallinen hoitaja! Tässä niistä muutama:

  • Milloin olet viimeksi käynyt puolisosi kanssa vaikka konsertissa?Yhteinen kulttuurielämys virkistää mieltä ja voimistaa suhdetta arjen touhujen keskellä.
  • Ovatko lasten aikataulut menneet oman harrastuksesi edelle? Stellan lastenhoitaja voi viedä lapsesi soittotunnille tai jalkapallokouluun samalla kuin sinä käyt sulkapallovuorolla tai joogatunnilla.
  • Haluaisitko olla hetken kodin hiljaisuudessa vaikkapa kirjaa lukien?Kutsu lastenhoitajamme viemään lapsesi leikkipuistoon tai vaikka retkelle lähimetsään.
  • … tai mikä tahansa lukemattomista syistä ja tavoista, joilla Stella voi helpottaa perheenne arkea.

Muista 50 %:n kotitalousvähennys! Saat lastenhoitopalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 %:n kotitalousvähennyksen vaikka heti seuraavasta palkastasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Lastenhoidon hinnat

Lastenhoidon hinnat

  Hinta Vähennys -50 %*
Arkisin klo 6–18 32,50 €/h 16,25 €/h*
Arkisin klo 18–22 37,50 €/h 18,75 €/h*
Arkisin klo 22–6 42,50 €/h 21,25 €/h*
Lauantaisin 42,50 €/h 21,25 €/h*
Sunnuntaisin 65,00 €/h 32,50 €/h*

* Hinta 50 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen. Kotitalousvähennyksessä on vuosittain 100 euron omavastuu.

Katso ylityölisät ja muut tiedot hinnastostamme (pdf) »

Pääkaupunkiseudulla Kehä III:n sekä Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa kaupunkialueen ulkopuolella veloitetaan kustannusten mukainen matkakorvaus- ja aika.

Millainen on hyvä lastenhoitaja

Millainen on hyvä lastenhoitaja?

Pyydämme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia lastenhoitajistamme sekä toiveita täydelliselle hoitajalle. Haluamme varmistaa, että meiltä voi tilata hoitajan turvallisin mielin nyt ja aina.

Lastenhoitajan tärkein ominaisuus on vanhempien mielestä luotettavuus. Hyvää lastenhoitajaa kuvaillaan luotettavaksi, lapsirakkaaksi ja iloiseksi – vanhempien mielestä hoitopäivän onnistuminen näkyy usein parhaiten lapsen kasvoilta.

Muita vanhempien toiveita lastenhoitajille ovat kekseliäisyys, heittäytymiskyky, empaattisuus, lempeys ja pitkä pinna.

”Paras hoitaja on lapsen silmissä uskottava, vaikka hassutteleekin. Sellainen, joka osaa asettaa rajat ja pitää niistä kiinni ja antaa sydämensä kyllyydestä rakkautta ja huolenpitoa. Lapsia hoidetaan suurella sydämellä.” –Jaana

Me Stellalla varmistamme hoitajiemme ammattitaidon huolellisella rekrytoinnilla sekä säännöllisillä koulutuksilla. Kerro meille toiveesi tilausta tehdessäsi tai palautetta antaessasi.

Tilaa lastenhoito

Anna palautetta

  • 100
    PROSENTTIA lastenhoidon asiakkaista suosittelee (elokuussa 2019)

Suosittelisitko Stellaa?

Tyytyväinen asiakas on Stellalla tärkein onnistumisen mittari. Siksi keräämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Asiakaskokemuksia kerätessämme yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Stellaa ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

Lue kokemuksia Stellasta »

laho karuselli oikeakoko
laho karuselli
laho karuselli
laho karuselli
Laho karuselli