Lastenhoidon palvelumme

Kokeneet lastenhoidon ammattilaisemme tekevät työnsä aina lämmöllä ja vanhempien toiveiden mukaisesti. Sujuvampi arki on vain yhden yhteydenoton päässä.

 

Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Kokeneet, lämpimät ja ammattitaitoiset lastenhoitajamme voivat työskennellä minä päivänä tai mihin kellonaikaan tahansa. He huolehtivat lapsestasi, valmistavat ruokaa, vievät ulos leikkimään, hakevat koulusta tai käyttävät vaikka viikoittaisessa harrastuksessa. Hoitajamme voivat myös viihdyttää suurempaa lapsijoukkoa juhlissa. Lastenhoidon palveluista voi tehdä verotuksessa 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Lue lisää

Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito on työnantajan kustantama työsuhde­-etu, jolla saa Stellalta ammattitaitoisen lastenhoitajan hoitamaan sairastavaa lasta silloin, kun rakas tarvitsee aikuista mutta vanhemman on hyvä mennä töihin. Hoitajamme työskentelevät tarvittaessa mihin kellon­aikaan tahansa. Lasten­hoitajinamme työskentelee myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten osaamme auttaa myös erityistarpeissa.

Lue lisää

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan palvelusetelillä tai maksusitoumuksella kustantamaa apua, jota tarjotaan kun perheessä tarvitaan käytännön tukea arjen sujumiseen esimerkiksi vanhemman sairastamisen vuoksi. Palvelu suunnitellaan aina perheen tarpeiden mukaiseksi: lastenhoitajamme voivat esimerkiksi laittaa ruokaa, pestä pyykkiä tai tiskata.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 020 768 9777

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!