Apua arkeen silloin kun tarvitaan: arvonlisäveroton kotipalvelu

 
Voimme tarjota kotisiivouksen ja arjen auttamisen palveluja arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena ja hän tarvitsee palvelua säännöllisesti.

Lue Stellan siivouspalveluiden ohjeistus koronapandemiaan liittyen »

 

Autamme kaikissa arjen askareissa ja mahdollistamme, että asiakkaamme voivat asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Teemme työmme ammattitaidoilla asiakkaan toiveet ja tarpeet tarkasti huomioiden.

Kotipalveluihin kuuluvat muun muassa:

  • säännöllinen kotisiivous
  • asiointiapu esimerkiksi Postissa
  • kaupassa käynti
  • roskien vienti
  • pyykkihuolto
  • ruoan valmistus.

Arvonlisäverottoman palvelun saamiseen ei tarvita erillistä päätöstä, vaan palvelu voidaan aloittaa helposti Stellan oman asiantuntijan arvion perusteella.

 

Jos tarvitset myös lääkinnällistä apua, tutustu kotihoidon palveluihimme.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 020 768 9788

Jätä yhteydenottopyyntö!

Arvonlisäveroton kotipalvelun

Arvonlisäverottoman kotipalvelun hinnat


Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voi tehdä verotuksessa vielä 40 %:n kotitalousvähennyksen. Voit lukea lisää arvonlisäverottomasta kotipalvelusta Verohallinnon sivuilta »

Koti kunnossa ilman arvonlisäveroa

Koti kunnossa ilman arvonlisäveroa

Jos kodin eri askareista tulee hankalia toimintakyvyn heikkenemisen myötä, arvonlisäverottoman kotipalvelun avulla saa apua juuri niissä asioissa, joissa apua tarvitsee.

Stellan luotettavat kotipalvelujen ammattilaiset voivat esimerkiksi siivota kodin, vaihtaa lakanat, pestä pyykit, viedä roskat ja laittaa ruokaa – ja jutella mukavia siinä samalla.

Varmistamme kotisiivoustemme laadun aina 100 %:n tyytyväisyystakuulla: jos siivouksen jälki ei miellytä, korjaamme puutteet maksutta.

Kotipalvelulla apua myös kodin ulkopuolella

Kotipalvelulla apua myös kodin ulkopuolella

Toimintakyvyn heikkeneminen voi tehdä myös kaupassa ja asioilla käymisestä turhan vaikeaa. Silloin arvonlisäverottoman kotipalvelun avulla Stellan ammattilaiset hoitavat asiat sujuvasti asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan niin lähikaupassa, postissa kuin apteekissakin.

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voi tehdä verotuksessa 40 %:n kotitalousvähennyksen. Vähennyksessä on vuodessa 100 euron omavastuu.

”Tykkäätkö kaalilaatikosta ja blineistä?”

Mirka on Stellan kotisiivooja, joka todella tuntee kotipalvelutyön. Noin puolet Mirkan töistä on nimenomaan arvonlisäverotonta kotipalvelua, jossa asiakasta autetaan elämään sujuvaa arkea toimintakyvyn heikentymisen jälkeenkin.

–Todellakin tykkään työstäni, enkä ole tullut alalle sattumalta vaan tietoisesti hakeutunut tänne aikuisiän myöhäisherännäisenä, Mirka sanoo.

Mirka kouluttautui töihin Stellalle oppisopimuskoulutuksessa, kun lapsi oli jo muuttanut pois kotoa eikä entinen ura myyntitehtävissä enää kiinnostanut.

Suurin osa Mirkan asiakkaista asuu Tampereella, mutta hän käy myös Kangasalla, Ylöjärvellä ja Nokialla. Yleensä Mirka liikkuu paikasta toiseen polkupyörällä tai bussilla.

mirka arvonlisaveroton
”Todellakin tykkään työstäni”

Tavallinen asiakaskäynti kestää kahdesta ja puolesta kuuteen tuntiin, ja käynti sisältää asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan kaikenlaista siivoustehtävistä kaupassakäyntiin ja ruoanlaittoon.

– Tarvittaessa olen myös käyttänyt autoja renkaanvaihdossa ja katsastuksessa, ja joskus on tullut leikattua hiuksiakin, sillä ennen myyntiuraani olin parturikampaaja.

Stellalla seurataan asiakkaiden tyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä, joissa Mirka saa lähes pelkästään huippuarvosanoja, mutta parhaat palautteet asiakkailta tulevat asiakkailta arjen touhuissa.

– Sain kerran tekstiviestin ”Tykkäätkö kaalilaatikosta ja blineistä?”, ja asiakkaalla oli sitten ruoat valmiina pöydässä odottamassa minua. Lämpimästi muistan myös erään afasiaa sairastavan asiakkaan tunnelmat, kun leivoimme hänen toiveidensa mukaisen äitienpäiväkakun.

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Jäikö jokin mietityttämään? Lue usein kysytyt kysymykset »
  • Teemme työmme aina ammattitaidolla ja otamme huomioon toiveesi ja kotisi yksilöllisen luonteen.
  • Meillä työskentelevät alan kokeneet osaajat.
  • Kanssamme on helppo asioida.