Siivouspalvelumme

Puhtaampi koti, enemmän vapaa-aikaa ja onnellisempi elämä – tyytyväisyystakuulla. Muista myös 50 %:n kotitalousvähennys verotuksessa!

 

Kotisiivous

Stellan kouluttamat siivouksen ammattilaiset pitävät huolen, että kotisi on puhdas ja raikas jokaisen käynnin jälkeen. Annamme siivouksillemme 100 %:n tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet.

Lue lisää

Muuttosiivous

Ammattilaisten tekemän muuttosiivouksen jälkeen koti on valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi. Koti on pölytön, tahraton ja tuoksuu puhtaalta. Voit tilata muuttosiivouksen sekä vanhaan että uuteen kotiin.

Lue lisää

Ikkunanpesu

Pesemme ikkunat siististi ja huolellisesti. Siirrämme tarvittaessa huonekalut ja pikkuesineet sekä siivoamme jäljet. Pesemme myös parvekelasit. Kun palaat kotiin, huomaat käyntimme ainoastaan säihkyvän puhtaista ikkunoista.

Lue lisää

Arvonlisäveroton kotipalvelu

Tarjoamme kotipalveluita ilman arvonlisäveroa, jos asiakkaamme toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai sairauden seurauksena. Autamme arjen askareissa kuten siivouksessa ja ruoanlaitossa. Myös tästä palvelusta voi tehdä 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ja kysy miten voimme auttaa arjessasi.

Soita 020 768 9788

tai jätä yhteystietosi

Niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.