Henkilökohtainen avustaja mukana sujuvassa arjessa

 

Stellan henkilökohtainen avustaja on apuna kodissasi ja sen ulkopuolella. Haluamme että voit nauttia itsenäisestä elämästä ja turvallisesta elämänmenosta kaikissa elämäntilanteissa. Toimimme henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajina Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Kuopiossa sekä Oulussa. Lisäksi tuotamme henkilökohtaisen avun palvelua seuraaville kunnille: Porvoo, Turku ja Seinäjoki.

Henkilökohtainen avustaja tukee tilanteissa, joihin tarvitset apua, muun muassa:

  • Avustamme kotiaskareissa, kuten pyykinpesussa, ruoanlaitossa ja kaupassa käynnissä. 
  • Tuemme tarvittaessa työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa. 
  • Mahdollistamme osallistumisesi harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon, kuten teatterissa ja konserteissa käymiseen.
  • Rohkaisemme omatoimiseen arjen tekemiseen.
  • Teemme sosiaalisen kanssakäymisen mahdolliseksi. 

Olet oikeutettu henkilökohtaiseen avustajaan, jos et vamman tai pitkäaikaissairauden vuoksi pärjää ilman apua tai tukea tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa. Avun hakemisesta kannattaa keskustella kuntasi  vammaispalvelun henkilöstön kanssa, sillä kunta myöntää oikeutesi henkilökohtaiseen apuun. Me opastamme sinua eteenpäin. Lue lisää palvelusetelistä »

 

HENKILÖKOHTAISTA APUA VOI SAADA

  • Palvelusetelillä: Jos olet saanut kunnaltasi palvelusetelin henkilökohtaiseen apuun, voit valita mieleisesi palvelun-tuottajan itse. löydät Stella Kotihoidon kuntasi palvelutuottajien listalta.
  • Kunnan valitsemalta palveluntuottajalta: Jos kuntasi on valinnut Stella Kotihoidon henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi, voit saada kunnalta henkilökohtaisen avun päätöksen Stella Kotihoidolle.
  • Yksityisesti: Lisäksi voit ostaa yksityisesti henkilökohtaista apua arjen tueksi.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 044 779 8300

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

" data-gtm-yt-inspected-6083280_101="true" id="261891997">

Asiakkaamme Satu Kertoo kokemuksistaan Stellan henkilökohtaisesta avusta

Panostamme henkilöstön valintaan ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomiseen. Meille on tärkeää, että henkilökohtainen avustajasi tuntee sinut ja voit tuntea olosi turvalliseksi. Toivomme, että avustajasta tulee sinulle läheinen tuki, johon on voit aina helposti turvautua. Etsimme sinulle tutun pysyvän avustajan, joka on mahdollisuuksien mukaan kiinnostunut samoista asioista kuin sinä. Saat palvelua omalla äidinkielelläsi.

" data-gtm-yt-inspected-6083280_101="true" id="261891997">

"Se mistä mä pidän on se, että mulla on rauha tehdä tätä mun työtä" 

Henkilökohtaisen avun työntekijämme Elina kertoo videolla mitä hän erityisesti työssään arvostaa. Me Stellalla etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia ja innokkaita henkilökohtaisia avustajia tekemään merkityksellistä työtä, jotta asiakkaamme voivat elää parempaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissaan. Katso avoimet työpaikkamme tästä.

hoitaja-ja-asiakas-pihalla-nauravat v2

Hinnat itse maksettaessa

 

Henkilökohtaisen avun hinnat itse palvelumme maksaville yksityisasiakkaille vaihtelevat asiakkaan sijainnin, viikonpäivän ja kellonajan mukaan.

Tässä esitetyt hinnat eivät koske palveluseteliasiakkaita. Palvelusetelin saaneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan paikkakunnan omaan palvelunumeroon.

 

Hinnat alkaen ilman palveluseteliä
Pääkaupunkiseutu  33,00€  

* Minimilaskutus henkilökohtaisessa avussa 2h/käynti.
** Perushintaan lisätään lakisääteiset työvuorolisät seuraavasti: iltalisä klo 18-21 +15 %, yölisä klo 21-06 +40 %, lauantailisä klo 06-18 +25 %, sunnuntailisä la klo 18-ma klo 06 +100% ja arkipyhät

***Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,60 €/km matkan 10 kilometriä ylittävältä osalta.

Omavalvontasuunnitelmat löydät kaupungeittain täältä: Helsingin omavalvontasuunnitelma ja Porvoon omavalvontasuunnitelma.