Henkilökohtainen avustaja mukana sujuvassa arjessa

 

Stellan henkilökohtainen avustaja on apuna kodissasi ja sen ulkopuolella. Haluamme että voit nauttia itsenäisestä elämästä ja turvallisesta elämänmenosta kaikissa elämäntilanteissa. 

Henkilökohtainen avustaja tukee tilanteissa, joihin tarvitset apua, muun muassa:

  • Avustamme kotiaskareissa, kuten pyykinpesussa, ruoanlaitossa ja kaupassa käynnissä. 
  • Tuemme tarvittaessa työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa. 
  • Mahdollistamme osallistummisesi harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon, kuten teatterissa ja konserteissa käymiseen.
  • Rohkaisemme omatoimiseen arjen tekemiseen.
  • Teemme sosiaalisen kanssakäymisen mahdolliseksi. 

 

Panostamme henkilöstön valintaan ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomiseen. Meille on tärkeää, että henkilökohtainen avustajasi tuntee sinut ja voit tuntea olosi turvalliseksi. Toivomme, että avustajasta tulee sinulle läheinen tuki, johon on voit aina helposti turvautua. Etsimme sinulle tutun pysyvän avustajan, joka on mahdollisuuksien mukaan kiinnostunut samoista asioista kuin sinä. Saat palvelua omalla äidinkielelläsi.

 

Olet oikeutettu henkilökohtaiseen avustajaan, jos et vamman tai pitkäaikaissairauden vuoksi pärjää ilman apua tai tukea tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa. Avun hakemisesta kannattaa keskustella kuntasi  vammaispalvelun henkilöstön kanssa, sillä kunta myöntää oikeutesi henkilökohtaiseen apuun. Me opastamme sinua eteenpäin. Lue lisää palvelusetelistä »

 

HENKILÖKOHTAISTA APUA VOI SAADA

  • Palvelusetelillä: Jos olet saanut kunnaltasi palvelusetelin henkilökohtaiseen apuun, voit valita mieleisesi palvelun-tuottajan itse. löydät Stella Kotihoidon kuntasi palvelutuottajien listalta.
  • Kunnan valitsemalta palveluntuottajalta: Jos kuntasi on valinnut Stella Kotihoidon henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi, voit saada kunnalta henkilökohtaisen avun päätöksen Stella Kotihoidolle.
  • Yksityisesti: Lisäksi voit ostaa yksityisesti henkilökohtaista apua arjen tueksi.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen? Soita meille!

Soita 010 633 8585

Jätä yhteystietosi

Haluatko, että otamme yhteyttä? Jätä yhteystietosi!

Stellan hoitajilla on aina aikaa kuunnella asiakkaansa toiveita

Hinnat itse maksettaessa

 

Henkilökohtaisen avun hinnat itse palvelumme maksaville yksityisasiakkaille vaihtelevat asiakkaan sijainnin, viikonpäivän ja kellonajan mukaan.

Tässä esitetyt hinnat eivät koske palveluseteliasiakkaita. Palvelusetelin saaneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan terveyspalveluiden asiakaspalveluumme numerossa 010 633 8585.

 

Hinnat alkaen ilman palveluseteliä
Pääkaupunkiseutu  33,00€  

* Minimilaskutus henkilökohtaisessa avussa 2h/käynti.
** Perushintaan lisätään lakisääteiset työvuorolisät seuraavasti: iltalisä klo 18-21 +15 %, yölisä klo 21-06 +40 %, lauantailisä klo 06-18 +25 %, sunnuntailisä la klo 18-ma klo 06 +100% ja arkipyhät

***Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,60 €/km matkan 10 kilometriä ylittävältä osalta.

 

Varaa maksuton suunnittelukäynti

Stellan terveyspalveluilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu